Gazete Vatan Logo
Magazin Moda dünyasının yeni isimleri görücüye çıktı!

Moda dünyasının yeni isimleri görücüye çıktı!

Moda dünyasının yeni isimleri görücüye çıktı!

LaSalle College İstanbul, geleceğin tasarım dünyasına yön verecek yeni mezunları ile Borusan Oto İstinye’de benzersiz bir defileye imza attı.

Kanada Başkonsolosu Andrew R. Smith, Koray ve Tuba Yavuzer, Mehmet Eren, Emre Ertürk gibi iş dünyasının ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı defilede, LaSalle College İstanbul’un, geleceğin tasarım dünyasına yön verecek olan bu seneki mezunları Oxymoron, Ethnic, Menswear ve Creativity temalarında hazırladıkları koleksiyonlarını sergilediler.

Defilenin ana temaları, geçmişin modern yorumlarını sergileyen, western tarzından ilham alan ve bunu fütürizmle harmanlayan, minimalizmin soyutluğuna yelken açan, geleneksel çizgilere farklı bir bakış açısı getiren Oxymoron, Moğol ve Japon kültürünün geleneksel kostümlerinden, çöllerden ve volkanlardan ilham alan Ethnic, geçmişten günümüze erkek modasının en estetik ve temel yönlerini sergileyen Menswear, tasarımın köklerinden, vizyoner yaklaşımıyla öne çıkan ana fikirlerinden yola çıkan Creativity olarak öne çıktı.

Haberin Devamı


Geleceğin moda tasarımcıları, Aleksandra Kostovska Tütüncü, Arzu Günay, Buse Tüfekçi, Can Cahit Ergül, Dilara Sağlam, Elif Başak Celepçi, Gülnihal Barut, Hande Demirel, Havva Elif Kahraman, Selin Çizmeci, Ceren Acaroğlu, Emel Tayhan, Marina Miletic, Gülnihal Ağırbaş, Sara Sadıgova, İlkay Hepgüler, Anastassiya Ünal, Samin Alizadeh, Selin Çuhacı, Nasmie İbrahim Kemal, Sinem Nazire Koçak bu temalardan ilham alarak ortaya çıkardıkları benzersiz tasarımları ile defilede büyük ilgi gördüler.

Defileye özel kokteylde, geleceğin mimarisine yön verecek olan iç mimari mezunları da tasarımın boyutsuzluğundan aldıkları ilhamla imza attıkları eserlerle davetlilerden büyük beğeni gördüler.

Koreografisini moda dünyasının önde gelen, defilelerin vazgeçilmez ismi Uğurhan Akdeniz’in üstlendiği defile sergilediği görsellik ve kurguyla da ayakta alkışlandı. Moda ve tasarım dünyasına her sene yepyeni isimler kazandıran LaSalle College İstanbul, moda, iş dünyası ve cemiyet hayatından davetlilerin katıldığı bu özel defilede, dünya çapındaki başarısını bir kez daha benzersiz bir kurguyla sergiledi

Haberin Devamı