Gazete Vatan Logo

Minik Asmin'in hayatını çaldılar!

Kanser tedavisi gören 1.5 yaşındaki Asmin için toplanan 4 bin 500 TL’lik yardım parası, 2 kadın tarafından çalındı.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kanser tedavisi olan, önümüzdeki hafta ameliyata alınması kararlaştırılan 1.5 yaşındaki Asmin Yılan için semt sakinlerinin yardımlarıyla toplanan 4 bin 500 TL, eve gelen “Bizi size Allah gönderdi. Okuyup üfleyelim. Çocuğunuzun bir şeyi kalmayacak” diyen çarşaflı 2 kadın tarafından çalındı. Çaresizlik içerisinde kıvranan anne Zeynep Yılan (27) ile baba Ferhat Yılan (29), hırsızlara “Ne olur parayı geri getirin. Yoksa çocuğum ölecek” diye yalvardı. Olay, Kazım Karabekir Mahallesi Aşık Veysel Caddesi Ulus Sokak’ta meydana geldi.

Semt sakinleri topladı

Karaciğerinden rahatsız, iki böbreğinin kanserli olduğu belirtilen Aslin Yılan, Marmara Üniversitesi’nde ameliyat edildikten sonra aynı hastanede kemoterapiye alındı. Önümüzdeki hafta Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ikinci kez ameliyata alınmasına karar verilen minik kız için semt sakinlerinin de yardımıyla 4 bin 500 TL toplandı.

Ancak bu para eve gelen çarşaflı 2 kadın tarafından çalındı. Durumu polise bildirdiklerini ve şu ana kadar araştırmalardan sonuç alınamadığını belirten Ferhat Yılan, “İnsanlık tamamen ölmüş. Hasta bir çocuğun ameliyat parasını nasıl bile bile çalarlar” diye konuştu.

Haberin Devamı