Hacı yamyam

Haberin Devamı

Oğlum, Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nde yayınlanan bir gazete ilanı göndermiş. Afrikalı bir köy doktoru, kelle fotoğrafını da koyduğu ilanda tababet becerisinin reklamını yapıyor:

ULUSLARARASI DR. YAO KOUADIO ALBERT KLİNİĞİ

Doktor, astrolog, araştırmacı, aromaterapist, göz hastalıkları uzmanı, jinekolog ve uluslararası androlog, Fildişi Sahili geleneksel hekimlik derneği genel sekreteri,

9 Numaralı Depo Köy Çalılık yakını ABOBO adresinde mukim: Dr. Yao Kouadio Albert
AIDS, zona, akciğer veremi, yumuşak ereksiyon, cinsel iktidarsızlık, cinsel zayıflık, erken boşalma, meme ve rahim kanserini başarıyla tedavi eder.

Katarakt hastalığını beş dakikada iyi eder.

Kırık kalpleri (boşanmış çiftler), deri çatlaklarını ve yara izlerini onarır, erkek penisine büyültme ve küçültme uygular, büyüleri, uzuv felçlerini ve menenjiti giderir.

Sınavlara ve yarışmalara hazırlar.

Toprak arazilerin inşaat öncesi ruhani hazırlığını yapar.

Fibrom, miyom ya da kistleri telefonla ameliyat eder, çarpık penisleri düzeltir ve Rus motosikletlerini çalıştırır.

Direkt tel. 24 39 03 47 Sekreter tel. 24 39 03 40 GSM 07 96 73 20

Muayene saatleri: 07.00-18.30 Tatil günleri dahil.

***

İlanı okudum, güldüm güldüm okudum. Dr. Yao aslında bizden biri gibi. Hatta bazılarımızın eline su dökemez. Kimi Türk politikacıların billboard performansına asla erişemez. Hele seçim zamanı. Kaldırın

Dr. Yao’nun kellesini ilandan, koyun bir molla kellesi. Cinsel iktidarsızlığı, ister tinsel okuyun, ister dinsel, ama büyüyü muska, ereksiyonu direksiyon, inşaat öncesi ruhani hazırlığı “ihale”, telefonla ameliyatı “komisyon” anlayıverin. Penisi olduğu gibi bırakabilirsiniz; çünkü büyültüleni ve küçültüleniyle zaten Unakıtan ekonomisi.

Sınav ve yarışmalara hazırlamaz da ÖKS ve ÖSS’yi kaldırıverir bizimkiler. Rus motoruyla uğraşmaz da resmi Mercedes’lerin plakasını değiştirmekte uzmandırlar.

Üstelik Dr. Yao gibi gazeteye ilan parası vermezler, İstanbul’da billboard’ları yenileme ihalesini, tedarikçisi Abdullah Gül’ün Kayserili babası olan firmaya verirler!

Çünkü bizim köşeleri zenci doktorlar değil, “ak” hacı yamyamlar döner.

DİĞER YENİ YAZILAR