Gazete Vatan Logo

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! PKK/YPG okulu mevzi yapmış

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG'nin Rasulayn'a bağlı Nukra köyündeki okulu mevzi yaparak kullanılamaz hale getirdiğinin tespit edildiğini açıkladı. terör örgütü PKK/YPG'nin karargâh olarak kullandığı ve zarar verdiği okulun tamir edildiği açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! PKK/YPG okulu mevzi yapmış

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Fırat’ın doğusunda kilise, hastane ve okulları karargâh ve mühimmat deposu haline getirerek büyük zarar veren terör örgütü PKK/YPG'nin Rasulayn'a bağlı Nukra köyündeki okulu da mevzi yaparak kullanılamaz hale getirdiği tespit edildi" denildi.

OKUL TAMİR EDİLDİ
Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG'nin karargâh olarak kullandığı ve zarar verdiği okulun tamir edildiğini açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPGnin karargâh olarak kullandığı ve zarar verdiği Rasulaynın Nukra köyündeki okul; Mehmetçik, Şanlıurfa Valiliği personeli ve köy halkının el ele vermesiyle tamir edildi. Boyası yapılan okulun elektrik tesisatı yenilenerek, kapı ve pencereleri de onarıldı" denildi.