Gazete Vatan Logo

MHP’nin Hakkari adayı Bahçeli’nin fotoğrafçısı!

MHP’nin Hakkari 1. sıra adayı 21 yıldır partide fotoğrafçılık yapan Mehmet Ayhan Günaydın oldu. Günaydın’ın, HDP’nin kalesi Hakkari ile tek ilgisi ise vatani görevini orada yapmış olması...

Alpaslan Türkeş ve Devlet Bahçeli’ye en yakın olan isimlerden biri olarak bilinen ve Ülkücü camianın en sevilen isimlerinden biri olan Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezunu Mehmet Ayhan Günaydın’ın adaylığı partide heyecan yarattı. Şair olarak tanınan Günaydın Ortadoğu Gazetesi’nde de köşe yazıyor.
Bahçeli’ye sürpriz oldu
Aslen Tokatlı olan Mehmet Ayhan Günaydın, adaylık sürecini VATAN’a anlattı: “Ben MHP Sivas’tan ötede yok sözüne karşı demokratik tepkimi koymak için aday oldum. Hakkari’ye MHP liderinin sesini ve muhabbetini götürmek istiyorum. Sayın Bahçeli uygun gördü listeye koydu. Genel Başkanımıza ben söylemedim. Ona da sürpriz oldu. Bana, ‘Neden Hakkari?’ diye sordu. Ben de ‘Daha doğusunu bulamadım efendim’ deyince niyetimi anladı ve tebessüm ederek ‘Hayırlı olsun’ dedi.” Hakkari’ye hiç gidip gitmediğini sorduğumuz Günaydın, “Askerliğimi Van’ın Çatak ilçesinde Hakkari sınırında yaptım. Askerliğim boyunca Hakkari’de Kato ve Herekol dağlarındaki operasyonlara katıldım” cevabını verdi.

Haberin Devamı