Gazete Vatan Logo

MHP'li Okutan: Akşener ile hareket ediyorum

MHP'li Nuri Okutan "Meral Akşener'le birlikte hareket ediyorum. MHP milletvekiliyim, bu hareketin dışında bir arayış içinde değiliz" dedi

MHP'li Okutan: Akşener ile hareket ediyorum

Muhaliflere verdiği destekle gündeme gelen MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Meral Akşener ile birlikte hareket ettiğini açıkladı.

TBMM'DE KONUŞTU

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, olağanüstü kurultay süreci ile ilgili soruları da yanıtladı. MHP'li Okutan, genel başkan adaylarından Meral Akşener ile hareket ettiğini açıklarken, şunları söyledi:

"MERAL AKŞENER İLE HAREKET EDİYORUM"

"Sayın Akşener ile birlikte hareket ediyorum. Ama diğer değişim, yenilik isteyen aday adayları ile de çok yakın, gönülden, geçmişten kaynaklanan sıkı ilişkilerim var. Her birini bu yarışta galip görüyorum. Onları takdir ediyorum ancak ben partililerimizle bu konuyu açık açık görüştüm. Onların istekleri ve milletin genel eğilimi doğrultusunda Meral Akşener ile birlikte hareket ediyorum."

"BEN DE İMZA VERECEĞİM"

Muhaliflerin olağanüstü kurultay için imza toplamaya başladığını, bunun birkaç gün içinde sonuçlanacağını, kendisinin de imza vereceğini aktaran Okutan, başta Meral Akşener olmak üzere 20 civarında delegenin disipline sevk edilip partiden ihraç edileceği iddialarını da değerlendirdi.

Haberin Devamı

"İNŞALLAH BÖYLE ŞEYLER OLMAZ"

Okutan, "Genel başkanımız ile ve parti yetkililerimizle basın önünde karşı karşıya gelmek gibi bir zor durumu yaşamak istemem. İnşallah böyle şeyler olmaz. Biz hep birlikte MHP'yi yüceltmek, yükseltmek arzusundayız. Milletin bizden beklentisi budur. Bu beklentiyi birbirimizi kırmadan, dökmeden ve en kısa zamanda yapabilirsek başarılı saymış olacağız kendimizi" dedi.