Gazete Vatan Logo

MHP'den dayak tepkisi

ANTALYA’nın Finike İlçesi’nde Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu’nun korumaları tarafından bir vatandaşın evinden alınarak dövüldüğü iddiasıyla ilgili açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Ömer Özdemir, "Demokrasiyi içine sindiremeyip eleştirilere tahammül edemeyenler halkın eleştirilerine karşı kaba kuvvetle çözüm aramaktadır" dedi.

MHP İlçe binasında basın toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Ömer Özdemir, kamuoyunda olaya ilişkin açıklama yapmaları beklentisi ortaya çıktığını söyledi. İlçede 1 haftadır çeşitli dedikodular yapıldığını kaydeden Ömer Özdemir, "Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu’nun yakınında bulunan bazı belediye personelinin, bir vatandaşı evinden alarak ıssız bir noktada dövdükleri iddia edilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti demokratik hukuk devletidir. Hiç kimse problemlerini kendi yöntemleriyle güç kullanarak çözemez. Son günlerde yaşanan olaylar hepimizi derinden üzmektedir. İlçemiz huzur şehri olması gerekirken, kendini bilmeyen birkaç kişiye gaz verenler, olaya sebep olanlar yaptıklarının hesabını mutlaka yüce adaletimize vereceklerdir" dedi.

Haberin Devamı

’SONUCUNU DİKKATLE TAKİP EDİYORUZ’

İçinde bulunulan siyasi dönemin toplumsal gerginliğe neden olacak ve insanları karşı karşıya getirecek gerginliklerden kaçınılması gereken bir dönem olduğunu vurgulayan Özdemir, şöyle dedi:

"Demokrasiyi içine sindiremeyip eleştirilere tahammül edemeyenler halkın eleştirilerine karşı kaba kuvvetle çözüm aramaktadır. Yargıya intikal eden bu süreçte adalete ve hukuka olan inancımız tamdır. Sonucun ne olacağını dikkatle takip etmekteyiz. Mülki amirlerimizden suçluların ortaya çıkarılması ve delillerin karartılmaması için dikkatli olunmasını beklemekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi, siyasi görüşü, düşüncesi ne olursa olsun şiddete, haksızlığa ve hakarete uğrayan her vatandaşımızın hukuk çerçevesinde yanında olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle şiddete maruz kalmış ailemize geçmiş olsun diyor, tüm Finikeli kardeşlerimizi sakin olmaya, olayın aydınlatılması hususunda bilgisi ve belgesi olanları yüce adalete yardımcı olmaya davet ediyoruz."

Haberin Devamı