Gazete Vatan Logo

Mesut Yılmaz'ı duygulandıran destek

ANAP'lı eski bakan ve milletvekilleri, Yüce Divan duruşması için Ankara'da bulunan eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'la akşam yemeğinde buluştu...

Ankara- Yüce Divan duruşması nedeniyle Ankara'da bulunan eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'a, ANAP'lı eski Bakan ve milletvekillerinden oluşan yaklaşık 90 kişi akşam yemeğinde destek verdi. Yılmaz'a yakınlığıyla bilinen işadamı Abdürrahim Albayrak, yemek için mekana 3 milyar lira hesap ödedi.

Ankara'nın seçkin mekanlarından "Köşebaşı Restaurant"ta verilen yemeğe, Yılmaz ve kardeşi Turgut Yılmaz'ın yanı sıra eski bakanlar Yılmaz Karakoyunlu, Mustafa Taşar, Nejat Arseven, Cumhur Ersü-mer ve Cavit Kavak'ın aralarında bulunduğu çok sayıda eski partili katıldı. Yemekten sonra partililer sıraya girerek, Yılmaz'la teker teker to-kalaşıp, öpüştü. Yılmaz'ın teninin bronzlaşmış olması dikkat çekti.

Taşar: Siyasi değil
Yemekle ilgili VATAN'a konuşan Taşar, "Sayın Yılmaz, duruşma öncesi her Ankara'ya geldiğinde kendisiyle biraraya gelip, buluşuyoruz. Bu tür yemeklerde kesinlikle siyasi değerlendirmelerde bulunmuyoruz. Sadece Sayın Yılmaz ve eski arkadaşlarla biraraya gelip, hasret gideriyoruz" diye konuştu.

Ziyafet Albayrak'tan
Albayrak, Mesut Yılmaz ve ANAP'lı eski bakan ve milletvekillerine Köşebaşı Restaurant'ta adeta kebap ziyafeti çekti. Yaklaşık 90 kişinin katıldığı yemekte, Çukurova ve Tarsus mutfağının farklı mezeleri ile ana yemek olarak kuzu şiş, tavuk kanat, kaburga, Adana Kebabı ve dondurmak künefe davetlilere sunuldu.

Haberin Devamı