Gazete Vatan Logo

Meriç Soylu'yu uğurladılar

Ölümü herkesi şaşırtan İş Sanat'ın genç sanat yönetmeni Meriç Soylu son yolculuğuna uğurlandı.

Beyoğlu’ndaki evinde ölü bulunan sanat yönetmeni Füsun Meriç Soylu, toprağa verildi.

Soylu için, Zincirlikuyu Camisi’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Soylu’nun cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze töreni sırasında, Soylu’nun babası Murat Soylu ile dedesi Murat Diriker, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Törene, Soylu’nun ailesinin yanı sıra gazeteci Mehmet Ali Birand, oyuncu Timuçin Esen, Soylu’nun yakınları ve çok sayıda iş arkadaşı katıldı.

39 yaşındaki sanat yönetmeni Füsun Meriç Soylu, önceki gün, akşam saatlerinde babasıyla yemek yedikten sonra evine gitmek üzere ayrılmış, ertesi gün kendisine telefonla ulaşılamaması nedeniyle kapısı kırılarak girilen
Cihangir’deki evinde ölü bulunmuştu.



Borusan Kültür Sanat:
Sanat yönetmeni Meriç Soylu 'nun ani vefatı sebebiyle derin üzüntü içindeyiz. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz.

mor ve ötesi:
Meriç Soylu'nun ailesine ve yakinlarina bas sagligi dileriz.

İKSV ‏
Sevgili arkadaşımız Meriç Soylu'yu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesi, dostları ve İş Sanat ekibine başsağlığı dileriz.

Yekta Kopan
Meriç Soylu'nun kaybı çok erken, çok can acıtan bir kayıp. İş Sanat'ın yönetmeniydi ve en verimli çağında bu dünyadan ayrıldı. Çok üzgünüm.

Merve Uzun
Aynı katta çalıştığım @issanat genel yönetmeni, @unibogazici mezunu Meriç Soylu vefat etti bugün... Gencecik... Hayat, ağır bazen...



Haberin Devamı