Gazete Vatan Logo
Magazin Melekler geçidi

Melekler geçidi

Yılın merakla beklenen moda şovu ‘2016 Victoria’s Secret Fashion’, geçtiğimiz gün Paris’te gerçekleşti. Gecede Rus model Irina Shayk hamile olarak yürüdü. 3 milyon dolarlık fantezi sütyenini ise 9 yıl aradan sonra ilk kez siyahi bir ‘melek’ taşıdı

Melekler geçidi

Dünyada ilgiyle takip edilen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret defilesi 30 Kasım 2016 gecesi ilk kez Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşti. Birbirinden güzel mankenlerin yer aldığı 2016 Victoria’s Secret Fashion Show’da birçok ilk yaşandı. Ünlü modeller Irina Shayk ve Bella Hadid’in ilk kez ‘kanat taktığı’ gecede Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi son dönemin en gözde modelleri, Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio gibi kıdemli Victoria’s Secret modelleriyle aynı podyumda yürüdü. Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan iki modeli Kendall Jenner ve Gigi Hadid, 2016 Victoria’s Secret Fashion Show’da ‘tek seferlik’ olarak kalmadı ve iki ünlü model bu yıl da defilede yer aldı.

Victoria’s Secret Fashion Show’da bu yıl The Road Ahead, Secret Angel, Mountain Romance, Pink Nation, Dark Angel ve Bright Night Angel olmak üzere 6 ayrı tema işlendi. Defile de ayrıca Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes gibi modeller de boy gösterdi. 5 Aralık’ta CBS TV’den izlenebilecek şov, 190’dan fazla ülkede yayınlanacak.

Haberin Devamı

Kardeş kardeşe ilk kez

Gecenin en çok konuşulan konularından biri de iki kardeş model, Gigi (21) ve Bella Hadid’in (20) aynı podyumu paylaşması oldu.

Paha biçilmez sütyen!

Firmanın her yıl geleneksel olarak tasarladığı fantezi sutyeni (Fantazy Bra) bu yıl 25 yaşındaki ABD’li model Jasmin Tookes tanıttı. 9 bin adet değerli taş kullanılan ve hazırlığı 700 saat süren sutyen, 3 milyon dolar değeriyle gecenin en pahalı parçası oldu. 9 yıl aradan sonra ise ilk kez bir siyahi model ‘Fantasy Bra’ modelini tanıttı.

Karnını gizledi

Ünlü şarkıcılar Lady Gaga, The Weeknd ve Bruno Mars’ın şarkılarıyla renk kattığı gecenin en çok konuşulan kişisi ise Rus model Irina Shayk oldu. Kariyeri boyunca ilk kez Victoria’s Secret meleği olan Shayk’ın bu kadar konuşulmasının tek sebebi bu değildi. Sevgilisi ABD’li aktör Bradley Cooper’dan hamile olduğu ileri sürülen 30 yaşındaki Shayk’ın, diğer ‘meleklerden’ daha kapalı özellikle de karın bölgesini gizleyen tasarımlar giymesi de bu söylentileri alevlendirdi.

Haberin Devamı