Gazete Vatan Logo

Meizu 16s'e ait ilk görüntüler

Çinli telefon üreticilerinden Meizu, Mayıs ayında sahne alacak telefonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Merakla beklenen Meizu 16s'in basın görselleri ortaya çıktı.

Meizu 16s'e ait ilk görüntüler

Bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Meizu 16s yakın zamanda kullanıcılarla buluşacak. Cihaz hakkında daha önceden çeşitli fotoğraflar internette yayınlanmıştı; şimdi ise resmi görseller ortaya çıktı. Son zamanlarda hemen hemen her telefonda gördüğümüz çentikli ekran tasarımına 16s modelinde yer verilmeyecek bunun yerine ince çerçeveli ekrana sahip olacak.

6,2 inç boyutunda FullHD+ AMOLED ekranla gelecek olan telefon Snapdragon 855 işlemciden güç alıyor. Bununla beraber 6 GB veya 8 GB RAM seçeneklerine sahip olan cihaz 128 GB depolama alanıyla bizleri karşılayacak. Android 9 Pie işletim sistemiyle kutudan çıkan Meizu 16s 3.600 mAh bataryaya sahip.

Cihazın fiyatı hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmasa da 500 dolarlık bir fiyata satılması bekleniyor. Mayıs ayında sahne alacak telefonun tanıtım tarihi ise net değil. Ürettiği uygun fiyatlı telefonlarla iyi bir ivme yakalayan Çinli şirket Meizu'nun, 16s modeliyle beraber ne gibi geri dönüşler alacağı merak konusu. (Hürriyet)