Gazete Vatan Logo

Meclis Komisyonu'nda yeniden kavga çıktı

Dokunulmazlık teklifinin görüşmelerinde yeniden kavga çıktı. Kavga için NTV muhabiri "adeta meydan savaşı" benzetmesi yaptı.

Meclis Komisyonu'nda yeniden kavga çıktı

Meclis Komisyonu'nda dokunulmazlık görüşmelerinde 3. kez kavga çıktı. Gelen bilgilere göre kavganın çok büyük olduğu, millitvekillerinin birbirine yumruk ve tekmelerle saldırıda bulunduğu bildirildi.

Kavga, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın konuşması esnasında başladı. Bozdağ'ın önceki toplantıda bazı danışmanların önceki oturumda çıkan kavgaya karıştığını söylemesinin ardında HDP Milletvekili Garo Paylan'ın "Hayır yalan söylüyorsunuz" diye bağırdı. HDP milletvekili Ayşe Acer Başaran'ın olan biteni cep telefonuna kaydetmesine AK Parti milletvekillerinin tepki göstermesiyle kavga başladı.Bunun üzerine HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan "İftira atıyorsunuz" dedi.

Komiyonda gerilim tekrar arttı. AK Parti ve HDP'li milletvekilleri arasında çıkan kavgada su şişeleri atıldı. Vekiller arasında tekmeler ve yumruklar da atıldı.

AK Parti ve HDP'li vekiller arasında çok büyük bir kavga yaşandı. Kavga sonrası AK Partili Mustafa Şentop oturumu kapattı.

Kavga nedeniyle verilen aranın ardından oylama yapıldı, Ak Partililerin oylarıyla toplantıya devam edilmesi kararı çıktı.

Haberin Devamı

BALUKEN'İN KOLU ÇIKTIĞI İDDİASI

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken'in kolunun çıktığı ileri sürüldü.