Gazete Vatan Logo

Mazda’da da indirim mevsimi!

14 bin 928 TL’ye varan indirimli fiyatlar var!

Mazda, yeni yıla girmeden kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 14 bin 928 TL’ye varan indirimli fiyatlar yer alıyor. Buna göre, Mazda3’te 6 bin TL’ye varan indirim uygulanıyor. Mazda3 Sedan modeli 37 bin 139 TL, hatchback ise 37 bin 539 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Mazda6 50 bin 680 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Mazda2 32 bin 218 TL, MX-5 70 bin 844 TL’den başlayan fiyatlara sahip.



Honda Civic Sedan’da ÖTV farkı şirketten

Honda, 30 Eylül 2009 tarihinde sona eren ÖTV avantajını Civic Sedan modeli için yıl sonuna kadar devam ettirme kararı aldı. Honda’nın sağladığı bu avantaj Civic Sedan’ın tüm donanım seçeneklerinde geçerli olacak. Müşteriler Civic Sedan’ları 38 bin 690 TL’den başlayan fiyatlarla satın alma fırsatına sahip.



Kia’dan % 40 indirimli servis kampanyası

Kia’nIn Türkiye distribütörü Çelik Motor, servis kampanyası başlattı. Garantisi biten araç sahiplerine özel olarak yapılan kampanya süresince, işçilikte yüzde 40, orjinal yedek parçada yüzde 20, yağ fiyatlarında yüzde 15 oranında indirimler sunuluyor. Ayrıca bu kampanyaya katılan araç sahipleri, kampanya süresi bittikten sonraki ilk servis girişlerinde de bu özel indirimlerden faydalanabilecek. Kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.



Volvo Kamyon’dan kışa hazırlık günleri

Volvo Kamyon, Türkiye genelindeki Volvo yetkili servisleri ile kış aylarının zorlu koşullarına hazırlık için yılın en geniş kapsamlı kampanyasına start verdi. Volvo yetkili servislerinde kış bakımı yaptıranlar, parça ücretlerinde yüzde 25’e varan indirimlerden yararlanabiliyor. Kampanya; çamurluk, egzos, ısıtma, silecek, ayna, far, sinyal ve susturucu gruplarını kapsıyor. Kampanya 23 Kasım tarihine kadar sürecek.



Alman koltuk üreticisi Kiel ortağından ayrıldı

Otomobİl koltuğunda dünyanın önemli üreticilerinden biri olan toplu taşıma ve ticari araçlara koltuk üreten Alman Kiel, Türkiye’deki ortaklığını bitirdi. Kiel, Bursa’da yerel gazetelere verdiği ilanlarda Türk ortağı Nevzat Tuna ile ticari bağının kalmadığını duyurdu. Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren 25 milyon euro cirolu şirkette 400 kişi çalışıyor.

Haberin Devamı