Gazete Vatan Logo
Magazin Manzarası ile fark yaratan mekan

Manzarası ile fark yaratan mekan

Şişhane’de her penceresinden farklı bir Haliç manzarası sunan tarihi Nejat Eczacıbaşı binası, şimdilerde teras katında açılan Monkey Bar ile şehre yeni bir soluk getiriyor. Kısa sürede şehrin popüler mekanları arasında yer alan Monkey Bar; Haliç manzarası eşliğinde keyifli gün batımları, müzikleri ve eğlencesi ile şehre hatırı sayılır bir heyecan katıyor...

Manzarası ile  fark yaratan mekan

Monkey Bar’ı diğer mekanlardan ayıran en önemli özellik nedir?

Monkey Bar’ı diğer bar teraslardan ayıran özelliklerin başında; şehrin tarihi binalarından biri olan Nejat Eczacıbaşı binasının çatı katındaki terasa konumlanması, Haliç manzarası eşiğinde keyifli gün batımlarına eşlik etmesi. Bir İstanbul meyhanesi Firuze’nin üst katında olmasında dolayı akşam yemeği öncesi ve sonrası buluşmalar için alternatif bir nokta olması... Monkey Bar’da hafta içi ve hafta sonu müzik akşam 19.00’dan gece 01.00’a kadar devam etmekte. Rahat ve samimi ortamıyla dikkat çeken Monkey Bar’ın bir diğer özelliği nefis atıştırmalıklara yer vermemiz. Tarihi Yarımada ve büyüleyici Haliç manzaramız bir diğer özelliğimizi oluşturmakta. Monkey Bar’a ulaşan iki farklı yol var. İsterseniz bina içerisinden asansörle 7. kattaki mekana direk çıkabilir, isterseniz Firuze katından terasa çıkan girişi kullanabilirsiniz. İçeri girdiniz mi çıkmak mümkün değil çünkü Haliç manzarası insanı büyülüyor... Göz yormayan bir dizayna sahip olan Monkey Bar’ın hemen girişte sol tarafta yer alan sıcak renklerden oluşan oturma alanı, sol tarafta Haliç’e bakan şık ve modern barında kullanılan ahşap, diğer dekorasyon malzemeleri ile uyum içinde terasımıza renk katıyor.

Haberin Devamı

Kokteyl ile atıştırmalık eşleştirmesi
Mönünüzde nasıl atıştırmalıklar yer alıyor?
Haliç manzarası eşliğinde İstanbul’un en yeni teraslarından birine sahip olan Monkey, kokteyl yanı atıştırmalıklar sunuyor. Çıtır tavuk ve mini burgerleri seçebiliyorsunuz. Favorilerimiz ise kokteyller. “Strawberry Bitter”, “Chili Passion Margarita” ise Monkey Bar’ın ortama keyif katmaya aday kokteyller arasında bulunuyor.
Monkey Bar’daki müzik seçimi nasıl?
Monkey Bar’da haftanın her günü mekana özgü müziklerle DJ performansları gerçekleşiyor. Canlı DJ performanslarının da devam edeceği Monkey Bar’da, sonbaharın keyfini doyasıya çıkarmak isteyenleri bir arada tutuyoruz.