Gazete Vatan Logo

Manowar son kez İstanbul'da

Manowar, The Final Battle turnesi kapsamında unutulmayacak bir konser için ülkemize geliyor. 20 Temmuz gecesi KüçükÇiftlik Park’ı dolduracak binlerce insana %100 Metal bir gece yaşatmak üzere, bugüne kadarki en büyük sahne prodüksiyonuyla sevenleriyle buluşacak.

Manowar son kez İstanbul'da

Vera Müzik ve Hammer Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek açık hava konseri, Manowar’un ülkemizde vereceği son konser olacak.

Konserle ilgili olarak grubun beyni Joey DeMaio’dan Türkiye’deki Manowar hayranlarına mesaj verdi;

“Manowar’un Türk hayranları yıllar boyunca tutkularını ve bağlılıklarını tüm dünyaya gösterdiler; Manowar olarak bundan onur duyuyoruz. Türkiye’deki en güçlü metal hayranları olan Manowar hayranlarıyla paylaşacağımız bu unutulmaz metal deneyimini iple çekiyoruz!”

1980’de kurulan, çıkardığı albümler ve klasikleşmiş bir dolu şarkısıyla metal denince ilk akla gelen gruplardan biri olan Manowar; Eric Adams, Joey DeMaio ve sahne performanslarıyla adını metal tarihine yazdırmış bir grup. Daha önce ülkemizde konserler veren ve her seferinde unutulmaz anılar bırakan Manowar ’un bu konserini özel kılan en önemli konuysa, grubun sadece en büyük hit’lerinden oluşacak bir setlist’le sahne alacak olması.