Gazete Vatan Logo
Magazin Mankenler kraliçesi İzmir'e döndü

Mankenler kraliçesi İzmir'e döndü

Yarışmada birinci olan Yaşar, çifte mutluluk yaşadığını söyledi

ÇİN’in güneyinde bulunan Şencen şehrinde düzenlenen Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması’nda birinci olan Sevcan Yaşar, çifte mutluluk yaşadığını söyledi. Yaşar’ın giydiği, Abdullah Öztoprak imzalı kıyafet de, ’en iyi kostüm’ ödülünü kazandı.

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen ve 66 ülkeden 66 güzelin katıldığı, Çin’deki Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması’nda birinci seçilen Ege üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü ikinci sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Sevcan Yaşar izmir’e döndü. Üç haftadır Çin’de bulunan, Dünya Mankenler Kraliçesi seçilmenin yanı sıra giydiği, Abdullah Öztoprak imzalı kıyafet, ’en iyi kostüm’ ödülü kazanan Sevcan Yaşar’ı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda, bağlı olduğu Hakan Hekimoğlu Model Ajansı’nın sahibi Hakan Hekimoğlu karşıladı. Sevcan Yaşar, Dünya Mankenler Kraliçesi olmanın yanı sıra modacı Abdullah Öztoprak tarafından hazırlanan kıyafetin de ödül almasıyla çifte mutluluk yaşadığını anlattı.

Final gecesinde çok heyecanlandığını dile getiren Sevcan Yaşar, "Kazanır mıyım kazanamaz mıyım diye ter dökerken, adımın okunmasıyla heyecandan dudaklarım, vücudum titremeye başladı. 60’ı aşkın birbirinden güzel, profesyonel manken arasından kraliçe seçilmek çok zordu ama sonunda başardım ve tacı 23 yıl sonra Türkiye’ye kazandırdım" dedi.
Yarışma süresince Çin kültürünü tanıdığını, sıcak dostluklar kurduğunu anlatan Yaşar, modelliğe yurt içi ve yurt dışında devam edeceğini, üniversite eğitimi bitinceye kadar 2 yıl boyunca gidip geleceğini söyledi. Öncelikli hedefinin eğitimini tamamlamak olduğunu belirtti.
Hakan Hekimoğlu ise bu sonucu bekleyerek Sevcan’ı Çin’e uğurladığını söyleyerek, "İkinci olur gelirsen gözüme görünme demiştim. Çünkü çok inanıyordum ve inancımın doğru olduğunu gördüm. Çok mutluyum. Kendim, kentim, ülkem anına çok mutluyum" diye konuştu.

Haberin Devamı