Gazete Vatan Logo
Magazin Manga Ödemiş'i salladı

Manga Ödemiş'i salladı

TÜRKİYE’Yİ geçtiğimiz yıllarda Eurovision şarkı yarışmasında da temsil eden ünlü grup Manga, İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde verdikleri konserle gençleri coşturdu.

Ödemiş’in kurtuluşunun 92’inci yılı etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi’nin organizasyonu ile Ödemiş’e gelen Grup Manga, Saraçoğlu Stadyumu’nda konser verdi. Stadyumdaki tribünler gençleri almayınca, çim sahada Grup Manga’nın önüne kadar gelen genç izleyiciler, 2 saat sahnede kalan grubun şarkıları ile kendilerinden geçti. Manga grubunun solisti Ferman, seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla stadyumu dolduran binlerce genci coşturdu. Manga grubu, şarkılarını seyircilerle birlikte seslendirirken, sahne performansları ile de gençlerden büyük alkış aldı. Genç kızların sevgilisi Ferman’a tezahürat yapan hayranları ellerindeki pankartlarla da sevgilerini gösterdi. Pankartların birinde yer alan ’Bir Manga adamla evde çok ses olur dediler, biz de stadyuma geldik, biz deliler’ yazısı dikkat çekti.

GENÇLİK KONSERLERİ DEVAM EDECEK

Haberin Devamı

Konseri gençlerle birlikte ayakta izleyen AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, genç kızların isteğini kırmayarak şarkılara eşlik etti. Gençler için düzenledikleri konser organizasyonlarını sürdüreceklerini kaydeden Başkan Badem, onların istediği sanatçıları Ödemiş’e davet edeceklerini söyleyerek "İşte kurutuluş coşkusu böyle kutlanır. Siz gençler var oldukça, ben sizlerin hep yanında olacağım" dedi.

Manga’nın solisti Ferman Akgün’e Ödemiş efe heykeli veren Badem, grubun tüm üyelerine de Ödemiş ipeğinden mendil hediye etti. Başkan Badem, grup üyeleri ile birlikte objektife özçekim pozu verdi.

Grup Manga, 2004 yılında ilk çıkışlarını yaptıkları şarkılardan günümüze kadar gelen popüler şarkılarını seslendirerek Ödemiş’te unutulmaz bir gece yaşattı. Manga’nın solisti Ferman Akgün, Ekim ya da Kasım ayında yeni albüm çıkartacaklarını belirterek "Yeni bir albümümüz var. Ekim ya da Kasım gibi çıkaracağız ve yurt dışı albümü Türkçe albümden hemen sonra olacak. ABD’de bir festivale katılma durumumuz var. Yurtdışında da birçok albüm çıkarmak istiyoruz. Türkçe İngilizce bir albüm çıkarıp yurt dışı turnelerine de katılmak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı