Gazete Vatan Logo
Magazin MaNga gözünü Eurovision'a dikti

MaNga gözünü Eurovision'a dikti

Grup açıkladı: 'Teklif gelirse Eurovision'a gidebiliriz'




MTV Avrupa Müzik Ödülleri yarışmasında 'Avrupa'nın En İyi Sanatçısı ' ödülünü Almanya'nın başkenti Berlin'deki O2 World Arena'da düzenlenen törenle alan Türk rock grubu Manga, yurda döndü. Grup "Teklif gelirse ülkemizi Eurovision'da da temsil edebiliriz" dedi.

THY'ye ait uçakla Berlin'den İstanbul'a gelen grup üyelerinden Ferman Akgül, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Heyecanımızı üzerimizden atmış değiliz. Oradaki havayı solumaktan dolayı çok mutluyuz. Türkiye'yi temsil etmiş olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz" dedi. Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etmek için teklif alıp almadıkları yönündeki bir soruya iseFerman Akgül, "Teklif almadık ama olumsuz bakmıyoruz. Eurovision çok kolay bir karar değil. Çünkü orada yarışmak bir milli dava haline geliyor, büyük bir sorumluluk. Teklif gelirse ülkemizi temsil ederiz" dedi.


Manga'nın bir diğer üyesi Cem Bahtiyar da, "Avrupa'da alabileceğiniz en büyük ödüllerden biri bu ödül. İnanılmaz bir ortam vardı. O havayı solumaktan ve Türkiye adına orada bulunmaktan büyük bir gurur duyduk. Bu kapının bu kadar erken açılacağını düşünmüyorduk. Şimdi önümüzde MTV müzik ödülü var Bundan sonrası bize bağlı bunu iyi değerlendirebilirsek, bu bir şeylere neden olabilir. Bu ödülün ertesinde çalışmaz ve bir adım atmazsak hiçbir işe yaramayacak" dedi.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde geçen yıl da Türk müzisyen Emre Aydın Avrupa'nın en sevilen sanatçısı seçilmişti.

Bu arada Atatürk Havalimanı'nda Londra'dan gelen Kıbrıslı Türk Eda Menteş adlı bir genç kız da grubun hayranı olduğunu söyleyerek sanatçılardan koluna imza aldı.Eda Menteş kolunun fotoğrafını çekip saklayacağını ve birkaç gün de yıkamayacağını söyledi.

Grup üyelerinden Cem'in ise THY uçağından önce çantası çıkmadı ve kayıp raporu tutturdu.Ancak yarım saat süren bu işlem sonrasında çantanın bulunduğu haberi gelince çok sevinen Cem,ö İçinde çok sevdiğim ayakkabılarım vardı" diye konuştu.

Haberin Devamı