Gazete Vatan Logo
Magazin Mama Shelter’da eğlence tam gaz devam ediyor...

Mama Shelter’da eğlence tam gaz devam ediyor...

Mama Shelter’da eğlence tam gaz devam ediyor...

Beyoğlu’nun sevilen mekânlarından Mama Shelter’da, Nisan ayı boyunca ünlü DJ’lere ve muhteşem partilerine ev sahipliği yapacak. Ayşe Boyner, Joana Kohen, Mr Strange, Emel Kurhan DJ kabininde sergileyecekleri performansla gecelere bambaşka müzikal tatlar katacaklar. Hip Hop ve Swing partileri ise İstanbullulara farklı bir deneyim yaşatacak...

Bu akşam:

Mama loves Hip Hop Party with Ray Rizzo (DJ SET)

Bu akşam “Nerede o Hip Hop’un tahtında oturduğu yıllar?” diyorsanız, Mama loves Hip Hop partisinde Ray Rizzo, en sevdiğiniz Old School Hip Hop parçalarını çalacak.

2 Nisan Perşembe

Tuğrul Tülek & Ege İşlek (DJ set)

Mama sizi DJ kabininde Tuğrul Tülek ve Ege İşlek ile en sevdiğiniz pop ve disco şarkılarıyla dans edeceğiniz ateşli bir geceye davet ediyor.

3 Nisan Cuma

Ayşe Boyner (DJ set)

Bu Cuma, Mama’nın kabininde Ayşe Boyner, Old School ve Nu-disco parçalarıyla mutlu şarkılara dans etmeye özlem duyanları dans pistine davet ediyor.

4 Nisan Cumartesi

Joana Kohen (DJ set)

Joana Kohen, Mama için seçtiği disco parçalarıyla, iyi bir dans gecesi arayanların susuzluğunu gideriyor.

Haberin Devamı

8 Nisan Çarşamba

Mama, 5. Swing İstanbul Partisi

Lindy Hop çılgınlığı katlanarak büyüyor! Mama, 5. Swing İstanbul partisine ev sahipliği yapacak. Kokteyllerde Mutlu Çarşamba fiyatları, canlı Swing Jazz müziği ve Lindy Hop dansı ile zaman yolculuğuna çıkmaya hazır olun.

10 Nisan Cuma

Mr. Strange (DJ set)

Mr Strange olarak da bilinen DJ Deniz Karaman müziğe olan aşkını paylaşmayı seviyor. Amsterdam’da doğup büyüdükten sonra, Türkiye’ye döndü. Old school hip hop’tan new school trap’e, 90’ların R&B tarzından 2013 House müziğine kadar ekletik bir müzik zevkine sahip.

11 Nisan Cumartesi - Burçin Ergünt (DJ )

Burçin Ergünt en sevdiğiniz disco parçalarıyla 11 Nisan akşamı Mama’da.

15 Nisan Çarşamba

Mr Strange & Friends Hip Hop Partisi

Bir hip hop partisi daha... Mama loves Hip Hop partisinde DJ Mr.Strange ile Hip Hop dolu bir akşam geçirmek için hafta ortası plan yapmayın!

16 Nisan Perşembe

Ada Şanlıman (Live Music)

Çok nadir bir ses gökyüzünden inmişcesine bu kadar meleksi olur. Ada Şanlıman, bu Perşembe akşamı Mama’da, R&B performansıyla, içinizi ısıtacak.

Haberin Devamı

17 Nisan Cuma

Ayşe Boyner (DJ set)

Haftanın en sevilen günü cuma’ya Mama’nın kabininde Ayşe Boyner ile merhaba demek istiyorsanız, Old School ve Nu-disco parçalarıyla dans etmeye başlayabilirsiniz. Pist sizi bekliyor!

22 Nisan Çarşamba

Mama, 6. Swing Istanbul Partisi

Lindy Hop çılgınlığı katlanarak büyüyor! Mama, 6. Swing Istanbul partisine ev sahipliği yapacak. Kokteyllerde Mutlu Çarşamba fiyatları yine neşenize neşe katacak. Canlı Swing Jazz ve Lindy Hop dansları ile muhteşem bir parti sizleri bekliyor...

23 Nisan Perşembe

Idil&Jesper (Live Music)

Idil & Jesper akustik duosu, Perşembe akşamınızı soul, jazz ve folk parçalarıyla renklendirecek. İdil & Jesper kendi orijinal şarkılarının yanı sıra Erykah Badu, Amy Winehouse, Marvin Gaye ve Prince gibi sanatçıların şarkılarını Mama sahnesinde yorumlayacak.

24 Nisan Cuma

Emel Kurhan (DJ set)

Emel Kurhan, Mama’nın kabininde Old School ve Nu-disco parçalarıyla müzik severleri coşturacak. Harika bir Cuma gecesi için istikamet Mama!

Haberin Devamı

29 Nisan Carsamba

Mr Strange & Friends Hip Hop Party

Ayın son ‘Mama loves Hip Hop’ partisinde DJ Mr.Strange, en sevdiğiniz Old School Hip Hop parçalarını çalacak.

30 Nisan Persembe

Ada Şanlıman (Live Music)

Çok nadir bir ses gökyüzünden inmişcesine bu kadar meleksi olur. Ada Şanlıman, Mama’da, R&B performansıyla, içinizi ısıtacak.