Gazete Vatan Logo

Malikanede 350 kişiyle maskeli seks ayini

Daily Mail gazetesi muhabiri 350 zenginin İngiltere’de bir malikanede düzenlediği toplu seks ayininindeydi

Başrollerini Nicole Kidman ve Tom Cruise’un oynadığı “Gözleri Tamamen Kapalı” (Eyes Wide Shut) adlı film İngiltere’de gerçek oldu. Somerset kentinde, zenginlerden oluşan 350 kişi, bir malikanede bir araya gelerek toplu seks ayini yaptı.

Ayin, ülkenin çok satan gazetelerinden Daily Mail’in bir muhabiri tarafından izlendi. Herkesin maskeli olarak geldiği parti, 17’inci yüzyılda inşa edilen Halswell Malikanesi’nde gerçekleşti. Kapıda “Yalnızca çiftler ve kadınlar için, bekâr erkekler giremez” yazılı bir tabela da asılan geceye, davetlililer Porsche, BMW ve Aston Martin gib lüks otomobillerle geldi. Malikanin sahibi Grahame Bond, 9 bin Sterlin (22 bin 500 TL) ödenen partinin temasının kendisine, “çiftler arası tanışma toplantısı” olarak söylendiğini, ancak toplu seks yapıldığını görünce şok olduğunu söyledi. Ünlü filmdeki gibi parti önce müzik ve içki eşliğinde maskeli ve pelerinli bir adamın sahneye çıkmasıyla başladı. Daha sonra bu adamın “Zamanı geldi” demesiyle, yüzlerce kişi pelerinlerinden ve kıyafetlerinden soyundu ve pistte toplu seks yapmaya başladı.

Gece saatler 03:00’ü gösterdiğinde, çiftler odalarına çıktı. “Little Sins (Küçük Günahlar)” isimli Hollandalı bir organizasyon tarafından düzenlenen “Eyes Wide Sins (Gözleri Tamamen Günahlı)” adı verilen parti için kişi başı 65 Sterlin (162 TL) verildiği açıklandı.

Haberin Devamı