Gazete Vatan Logo
Magazin Yaza hazırlanmak için son çıkış!

Yaza hazırlanmak için son çıkış!

Baharı geçtik, yaz öncesi son duraktayız. Herkes seçim sonrası tatil planlarını yaparken, siz de fazlalıklarınızdan kurtulmak için en kestirme yolu seçebilirsiniz. İşte öneriler...

Yazın kapıyı çalmasıyla birlikte kış aylarında alınan kiloları bir an önce verme telaşı çoktan başladı. Yaz aylarında açık renk kıyafetleri rahatlıkla giymek, tatilde bikini giyip denizin keyfini çıkarmak hayal değil. Adrese teslim diyet yemek hizmeti veren Rafinera, sizin için hazırlayacağı beslenme paketleri ile hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor. Beslenme, yalnızca canınızın çektiği yiyecekleri yemek ya da açlık hissini gidermek değil. Vücut sağlığını korumak, geliştirmek ve yaşam kalitesini yükseltmek için vücudun gereksinimi olan besin öğelerini yeterli miktarlarda ve uygun zamanlarda almak şart. Vücut için gerekli olan besin türlerinden herhangi biri alınmadığında, büyüme ve gelişmenin sekteye uğradığı ve çeşitli hastalıkların ortaya çıktığı, bilimsel araştırmalar ile ortaya konan bir gerçek. Öğünlerin düzensiz tüketilmesi ve uzun süren açlıklar ise kan şekerinin hızlı düşmesi ve yükselmesine neden olur ki; bu da yorgunluğu beraberinde getirir. Veriminiz, bağışıklığınız artar, hastalıklara karşı daha dirençli hale gelirsiniz, cildiniz sağlıklı olur. Bu da daha kaliteli bir yaşam anlamına gelir. Fazla kilolardan kurtulup, yaza formda girmek için ünlü isimlerin de tercihi olan Rafinera’yı denemelisiniz…

Haberin Devamı

3 ana 2 ara öğünle kilolardan kurtulun

Rafinera diyetisyenleri ve gıda mühendisleri tarafından günlük tüketilmesi gereken kalori miktarı hesaplanarak iki farklı alternatif sunuluyor. Hedefiniz kilo vermek ise sistemimizde yer alan 1100-1500 ve 1900 kalorilik paketler halindeki ürünler arasından seçilebilir. 3 ana 2 ara öğünden oluşan beslenme paketleri adrese teslim ediliyor. Beslenme paketlerinin ürün çeşitliliği sunması ve 30 gün farklı mönü oluşturulması diyetten sıkılmayı da önlüyor.

‘Ne yesem derdimiz bitti’

Ece Erken: Yoğun tempodan, vakitsizlikten ve yemek yapamamamdan dolayı düzenli-sağlıklı beslenememe gibi bir derdim vardı. Rafinera’yı internetten buldum ve denemek istedim. 5 gündür Rafinera’dan hizmet alıyorum. 5 gün boyunca 1500 kaloriyi geçmeden şahane, lezzetli, temiz ve sağlıklı öğünlerle karşılaşıp keyifle yedim.

Haberin Devamı

Selen Görgüzel: Rafinera’nın özenle hazırlanmış sağlıklı ve lezzetli yemekleri sayesinde fazla kilolarımdan kurtulup formuma kavuştum... Diyet yapmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı... Bana sağlıklı ve düzenli beslenerek diyet yapmayı sevdirdiğin için teşekkürler Rafinera...

Metin Arolat: Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Rafinera ile tanıştım. Siz nerede olursanız olun evinize günlük yiyeceğinizi beş öğün gönderen bir yer. Önce biraz gerildim. Bir avuç bir şey yollarlar, açlıktan koltukları kemirmeyelim diye ama bir denemek istedim. Sonuç gayet başarılı oldu. Her sabah kapıma gelen her türlü vitamin, karbonhidrat içeren öğünlerle doyarak bir buçuk haftada 4 kilo verdim.

Gamze Karaman: Gün içinde öyle büyük koşuşturmalar yaşıyorum ki Rafinera sayesinde artık “ne yesem” diye düşünmek zorunda kalmıyorum. Her gün şık kutularda sürpriz bir yemek çıktığı için sıkılmıyorum. Üstelik mönüler bazı diyet yemekleri gibi tatsız, tuzsuz değil. Leziz bir şekilde, acı çekmeden formumu koruyorum.

Haberin Devamı

HamdiAlkan: Rafinera beslenme paketleri ile sağlıklı bir şekilde 17 kilo verdim. Yoğun iş temposu olan biri olarak her sabah bana eşlik eden ve hayatımı kolaylaştıran Rafinera vazgeçilmezim oldu. Sağlıklı bir şekilde kilo vermenin dışında düzenli ve sağlıklı yemek tüketebildiğim için sindirim ile ilgili sağlık sorunlarım da ortadan kalktı. Her geçen gün Rafinera’nın benim için çok doğru bir karar olduğunu anlıyor ve Rafinera ile sağlıklı beslenerek kilo vermenin mutluluğunu yaşamaya devam ediyorum.