Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlülerin tatil rotaları

Ünlülerin tatil rotaları

Şeker Bayramı tatilini fırsat bilip herkes birkaç günlük tatil planlarını yaptı. Kim, kiminle, nereye gidiyor... Hafta Sonu dergisi magazin dünyasının tanınmış isimlerine bayramda nerede olduklarını sordu. İşte Avrupa’dan Amerika’ya, Dalaman’dan Bodrum-Çeşme hattına bayram rotaları.

Hadise Belçika

Bayramda Belçika’da annemin yanında olacağım. Kısa süreliğine Türkiye’de de ailemle birlikte tatil yapabilirim. Bayramlarda aileyle birlikte vakit geçirmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

Ece Erken Kıbrıs, Çeşme

Yakın arkadaşımız Alişan, Ramazan Bayramı’nda Kıbrıs’ta bir otelde sahne alıyor. Onu dinleyeceğiz. Ardından Çeşme’ye yazlığımıza geçeceğiz ve Tarkan’ın konseri var, ona katılacağız.

Gamze Karaman İtalya, Capri

Ramazan Bayramı’nın ilk iki günü ailemle birlikte vakit geçireceğim. Daha sonra erkek arkadaşım Nedim Keçeli ve kızıyla birlikte İtalya’ya, dört günlük tatile gideceğiz. Önce Capri’de, ardından İtalya’nın diğer kıyı bölgelerinde vakit geçireceğiz.

Özge Özberk Bodrum

Bu yaz şimdiye kadarki en uzun tatilimi yaptım diyebilirim. Oğlumla beraber okullar kapandığından beri Bodrum’daki yazlığımdayım. Beraber denize girip yüzüyoruz, eğleniyoruz. Ağustos sonuna kadar da Bodrum’da olacağım.

Haberin Devamı

Zeynep Beşerler Yunan Adaları

BAYRAM tatilinde eşimle birlikte tekneyle Yunan Adaları’na gideceğiz. Kos, Rodos, Santorini, Mykonos gibi adaları gezeceğiz. Sanırım 15 günden önce de dönmeyeceğiz.

Başak Sayan New York

BEN bir süredir tek başıma New York’tayım. Ramazan Bayramı tatilinde de burada olacağım. Buraya drama eğitimi almak için geldim. Eğitimim ağustos ayının ortasında bitecek ve sonra Türkiye’ye döneceğim.

Ayşe Kucuroğlu Sarıgerme

BİZ her yıl tatilimizi Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA’da geçiriyoruz. Bu yaz da uzun bir süredir buradayız. Ramazan Bayramı tatilinin burada olduğumuz zamana denk gelmesiyle bayramı da burada geçireceğiz.