Gazete Vatan Logo
Magazin Tuğba Ekinci'den 'Delikanlım' yorumu

Tuğba Ekinci'den 'Delikanlım' yorumu

Ekinci, o performansı hakkında ne dedi?

Tuğba Ekinci'den 'Delikanlım' yorumu

Bülent Ersoy Show'da söylediği Delikanlım şarkısı nedeniyle sosyal medyada alay konusu olan Tuğba Ekinci, hakkındaki eleştirilere yanıt verdi. Ekinci performansını 'talihsiz bir kaza' olarak yorumladı.



Anket

Tuğba Ekinci'nin 'Delikanlım' performansını beğendiniz mi?

Evet
Fikrim yok
Hayır







"BEN BU İŞİ BIRAKAYIM DEDİM"

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Tuğba Ekinci, 'Bülent Ersoy Show’ da gerçekleştirdiği canlı performansı hakkında “Söylenecek bir şey yok. O talihsiz bir kazaydı. Her zaman her şey olabilir. Zaten her gittiğim programda canlı okurum diye bir iddiam yok. Orada benden istendiği için kaçmadım. Peslerde bir problemim oldu. Monitörden ses alamıyordum. O yüzden bundan sonra gittiğim programlarda hep okumaya çalışacağım. Fakat dediğim gibi teknik sorunların olmadığı yerlerde. Canlı yayında hata yapmak mubahtır. Her yerde canlı okumuyorum ki keşke herkes benim gibi çıkıp hatalı-hatasız okuyabilse. Güzel bir geceye imza attım. Orada sesleri fazla duyamıyordum. Yayın sırasında hatalarımın ne kadar fazla olduğunu anlayamadım. Eve gelip internetten izlediğimde oooo mahvolmuşum rezil olmuşum, ben bu işi direk bırakayım dedim.” dedi.




"İNSANLAR BİZİM ÇOK İYİ OLMAMIZI İSTİYOR"

Sosyal paylaşım sitelerinde yapılan eleştirilere hak verdiğini söyleyen Ekinci, “İnsanlar çok fazla “Yetenek Sizsiniz” gibi programlar izlediği için bizim çok iyi olmamızı bekliyor. Hiç bir zaman Türkiye’de en iyi şarkı okuyan kız olduğumu iddia etmiyorum. En iyi solist değilim ama en kötü solistte değilim." açıklamasını yaptı.



"YILDIZ BANA ÇOK GÜZEL BİR ŞARKI VERDİ"

En büyük desteği Yıldız Tilbe’den aldığını belirten Ekinci, “Çok güzel bir şarkı verdi bana. Onun sahne aldığı yerlerde de sahneye çıkıp ‘Delikanlım’ı okuduğum vardır. Repertuvarımda da ‘Delikanlım’ hep vardır. En güzel okuduğum şarkıdır. Canlı yayın kazası diyorum.” dedi.










Haberin Devamı