Gazete Vatan Logo

Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sadakatsiz bu akşam yok mu? sorusu bugün Kanal D ekranlarını açan vatandaşlar tarafından sorgulandı. Sadakatsiz dizisi bu akşam Kanal D yayın akışında bulunmuyor. Sadakatsiz dizisinin takipçileri "Sadakatsiz neden yok?" sorusuna yanıt ararken, Sadatsiz'in yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da sorguluyor. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sadakatsiz’in yeni bölümü bu akşam ekranlarda yer almıyor. Dizinin sevenleri Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün neden olmadığını ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını sorguluyor. Peki, Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

SADAKATSİZ NEDEN YOK? 

Sadakatsiz dizisinin 47. bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Kanal D ve Medyapım resmi sosyal medya hesapları üzerinden ortak bir açıklama yaparak Sadakatsiz dizisinin bu hafta yayınlanmayacağını açıkladı. Resmi açıklamada "Değerli izleyicilerimiz;

Her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz #Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere!" cümlelerine yer verildi.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerinde olduğu Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün 2 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanması bekleniyor.

26 OCAK KANAL D YAYIN AKIŞI 

07:00 Sihirli Annem

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

Haberin Devamı

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Yarından Sonra

22:30 Sadakatsiz

01:00 Yarından Sonra

03:00 Gelinim Mutfakta