Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da elenen isim belli oldu! İşte elenen o isim...

Survivor'da elenen isim belli oldu! İşte elenen o isim...

TV8 ekranında yayınlanan reyting rekorları kıran sevilen yarışma programı Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim belli oldu! Nefes kesen yarışmaları ile gündemden düşmeyen Survivor bu hafta eleme konseyinde adaya veda eden isim şoke etti. İşte Survivor'da adaya veda eden o isim...

Survivor'da elenen isim belli oldu! İşte elenen o isim...

Tv8 ekranında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen sevilen yarışma programı Survivor bu hafta yine nefes kesen bölümleri ile izleyenleri ekrana bağladı. Eleme gecesinde heyecan dozu yüksek sahneler yaşandı! Dün akşam ekrana gelen son bölümde eleme heyecanı yaşandı. Adaya veda eden isim Efecan oldu. İşte ayrıntılar....

EFECAN VEDA ETTİ!

Survivor’da büyük finale haftalar kala bir yarışmacı daha veda etti. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımından Efecan ve Serkay eleme adayı olmuştu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan İbrahim ile finale gitmeye hak kazanan Damla’nın elemeye girmediği Survivor’da iki yakın arkadaş Efecan ve Serkay eleme için mücadele etti.

Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta gönüllüler takımından geldi. Survivor’da gönüllüler takımı şok üstüne şok yaşadı. Birinci dokunulmazlık kaybedilince Serkay Tütüncü ikincisinde de Efecan Dianzenza eleme adayı oldu.

BEYONCE ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?
Acun Ilıcalı’nın bir gün önce açıkladığı Amerika’daki Beyonce konseri ödülü için ünlüler ve gönüllüler büyük mücadele verdi. Yarışmayı gönüllüler takımı farklı bir skorla 10-3 kazanmayı başardı. Ancak oyunda yarıştığı halde Efecan elenmesinden dolayı Beyonce konserine gidemedi.
EFECAN DİANZENZA KİMDİR?
Efecan Dianzenza 14 Temmuz 1990 yılında İngiltere’de doğmuştur. Annesi Türk, babası ise İngiliz’dir. Ardından 3 yaşına girdiğinde ailecek İzmir Karşıyaka’ya taşınmışlar ve 9 yaşında Karşıyaka spor Kulübü altyapısında futbol oynamaya başlamıştır. Yaklaşık 14 yaşına kadar Karşıyaka Kulübünde kalan Efecan, 14 yaşında Antalyaspor Kulübüne transfer olmuştur. Müzik ile ilgilenmeye ise Antalya’da arkadaşları sayesinde başlamıştır. Evine küçük çapta bir stüdyo kurarak burada birçok şarkı kaydederek, underground müzikler yapmıştır. Sonrasında 2 sene yaşadığı Antalya’yı bırakarak İstanbul’da yerleşmiştir.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile anlaşarak futbol hayatını devam ettirdi. Bunun yanı sıra müzik hayatını ise gece kulüplerinde DJ’lik yaparak sürdürmüştür.
Liseden mezun olduktan sonra üniversite sınavlarına girerek Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi’nde Antrenörlük bölümünü kazanarak, futbol hayatını bırakmıştır. Efecan Dianzenza sonrasında Mister İnternational yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Ardından Model of Models yarışmasında Türkiye birincisi olarak mankenlik ve Moda sektörüne girmiştir. Hemen sonrasında ise Endonezya’da düzenlenen Mister İnternational Yarışmasında dünya 6.sı olmuştur.

Haberin Devamı