Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da bir isim daha elendi!

Survivor'da bir isim daha elendi!

Survivor'da 2016'da kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. İşte Survivor'da elenerek Kıbrıs'ta yapılacak büyük final şansını kaybeden o isim:

Survivor'da bir isim daha elendi!

Büyük finale bir adım kala Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir ve Ünlüler takımından Nagihan Karadere eleme adayı olarak konseye çıktı. En düşük SMS oyunu alan İbrahim, Survivor Adası'ndan elendi.

FİNALE GÜNLER KALDI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016’ya bir isim daha veda etti.

İLK ADAY İBRAHİM

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazıldı.

SEMİH ELEMEYE YAZILMADI

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı.

İKİNCİ ADAY NAGİHAN

Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu.

Haberin Devamı

EN AZ OYU ALDI

Survivor 2016'da dün yapılan SMS oylaması sonucundan en az oyu alan İbrahim Giydirir adaya veda etti.

İBRAHİM GİYDİRİR KİMDİR?

2016 Survivor gönüllüler takımı yarışmacılarından İbrahim Giydirir, 5 Temmuz 1989 yılında İstanbul'da doğdu.

MUAY THAİ DÖVÜŞÇÜSÜ

1 metre 93 cm ve 90.5 kilogram olan Giydirir, Muay Thai dövüşçüsüdür.

KAFES DÖVÜŞÜ YAPIYOR

Kafes dövüşü ve kick boksta yapan İbrahim Giydirir, çıktığı maçların 19'unu kazanmış ve 3 kez kaybetmiş, 7'sini nakavt ile sonuçlandırmıştır.

MADALYALARI VAR

Giydirir'in dövüş sporlarından olan Muay Thai dalında bir çok önemli galibiyeti ve madalyaları bulunmaktadır.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

1984 yılında Osmaniye’ye bağlı Kadirli ilçesinde doğmuştur. Fenerbahçe kulübünde yetişen Nagihan Karadere; atletizm dalında Türkiye’yi temsil eden milli atletlerdendir. Ünlü bir koşucu olan atlet; 13-14 Eylül 2003 yılında düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında Köstence’de 400 metre dalında altın madalya kazanan atlettir. Ayrıca 4x400 bayrak yarışını kazanarak gümüş madalya ve 4x100 bayrak yarışını da kazanmasıyla bronz madalya almıştır.

Haberin Devamı

2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları olarak düzenlenen Çin’in Shenzhen kentinde4x400 bayrak yarışmasını kazanarak gümüş madalya kazanan Nagihan Karadere; aynı yarışmada 400 metre engelli koşu da bronz madalya kazanmıştır. Türk Milli takımında yer alan Karadere; bu sayede ülkesine iki madalya getirmiş oldu.

2012 Yaz olimpiyatları 400 metre engelli koşu yarışı elemelerinde hatalı çıkış yapması sonucu yarışma dışı bırakılan Nagihan Karadere; Londra Olimpiyat Stadyumu’nda yapılan elemelerde 4. Seride yarışmak üzere yerini alan 4 numaralı kulvarda olan Nagihan Karadere; çıkış tabanca sesini duymayarak koşuya erken başlaması sonucu yarış dışına atılması sonucunda hocaları ve Türk halkından özür dilemiştir.

Nagihan Karadere; Survivor Yarışmasında ünlüler takımında yer almak üzere seçildi. Acun Ilıcalı’nın yıllardır süren ve merakla izleyici rekorları kıran yarışmasında hayat zorlukları ve macera dolu bir 3 ay geçirecek ve gönüllüler takımına karşı arkadaşları ile mücadele veren Nagihan Karadere; 19 Haziran 2016 Pazar günü eleme adayı olarak seçildi.

Haberin Devamı