Gazete Vatan Logo
Magazin Semih Öztürk'e darbe üstüne darbe!

Semih Öztürk'e darbe üstüne darbe!

Semih Öztürk dün akşam yapılan SMS oylamasında büyük bir şok yaşadı! Daha önce SMS oylamasında Serkay Tütüncü'ye geçilen Semih Öztürk, şimdi de Nagihan Karadere'nin gerisinde kaldı.Peki Semih Öztürk kimdir? İşte merak edilen detaylar...

Semih Öztürk'e darbe üstüne darbe!

'Survivor 2016' yarışmasında 13. hafta SMS sıralaması belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Yunus Günçe tarafından eleme adayı olarak adı söylenen Ibrahima Yattara, izleyicilerden en ay oyu aldı ve adaya veda etti.
Ünlüler takımının ortak kararıyla potaya giren Semih Öztürk, oylama sonucu sevindi. Ancak daha önceki SMS oylamasında Serkay Tütüncü'ye geçilen Semih'in, bu hafta da ikinci sırada yer alması dikkati çekti.
Son dokunulmazlık oyununda kötü bir performans sergileyen Nagihan Karadere ise SMS oylamasında zirvenin sahibi oldu.
Tv 8'de Ütopya Yarışması ile tanıdığımız Semih Öztürk Survivor 2016 Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçiş yaptı. Yarışmadaki performansı ve sivri diliyle konuşulan Semih Öztürk hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik.
SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?
Semih Öztürk, aslen Bursalıdır. İstanbul'da yaşayan Öztürk, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra öğrenimine yurtdışında Güney Fransa'da devam etti. Semih Öztürk, Paul Valery Üniversitesinde tiyatro okudu.26 yaşında olan Semih Öztürk İstanbul'da yaşıyor.
Yeteneğini kendi ifadesi ile 'konuşmak' olarak tanımlayan Semih Öztürk, Survivor adasında bu yönünü konuşturunca dışlandı.Semih Öztürk Ütopya yarışmasından bir taraftar kitlesi edinmiş durumda ve buna güveniyor. Yine o yarışmadan sevgilisi olan Kurretülayn Matur da Semih Öztürk için oy verme çağrısı yaparak elenmemesi için kampanya yürütüyorSemih Öztürk Survivor adasından önce TV8 kanalında yayınlanan Ütopya yarışmasında yer almıştı.

Haberin Devamı