Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Seksilik ve cesaret uzuv açmakla ölçülemez’

‘Seksilik ve cesaret uzuv açmakla ölçülemez’

‘Seksilik ve cesaret uzuv açmakla ölçülemez’

Aslı Zen, geçirdiği mide operasyonu sonucu verdiği 30 kilosuyla beraber yeni single’ı için bambaşka bir imaja büründü. Yıldız Tilbe’nin efsane şarkısı ‘Sevemedim Ayrılığı’ şarkısını yeniden yorumlayan Zen ile Hafta Sonu Dergisi konuştu.

Yeni imaj uğurlu gelsin. Nasıl verdiniz bu radikal kararı?

İşe üzerimdeki ağırlığı atmakla, yani 30 kilo vermekle başladım. Sonra kendimi profesyonel bir ekibe bırakmam gerektiğini düşünerek ‘zihin profesörü’ dediğim, eski dostum sevgili Selim Akar’ın kapısını çaldım. O da bendeki cesareti bildiği için saçlarımı bana fotoğrafını gösterdiği Amber Rose gibi kestirirsem çok hoş görüneceğimi söyledi. Fikir kafama yattı, kafamın yuvarlak olduğu tespit edildi (kahkahalar). Ve derhal saçlar kesildi.

Amber Rose malum, oldukça seksi bir kadın. Sahnedeki kıyafet seçimlerinde siz de o kadar cesur davranabilecek misiniz?

Seksilik göğüs ve kalçadan ibaret bir durum değil bence. Seksilik ve cesaret uzuv açmakla ölçülemez. Benim de ölçülerim ve sınırlarım var. Her şeyden önce bir anneyim. Cesaretimi beni tanıyanlar iyi bilir.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe’nin efsane şarkısı ‘Sevemedim Ayrılığı’nı yeniden yorumladınız. Yaz aylarında herkes hareketli şarkılarla çıkış yaparken siz neden slow bir parça tercih ettiniz?

Şarkının slow olduğu ve Yıldız Tilbe’nin şarkıyı muhteşem söylediği doğrudur. Fakat biz şarkının club versiyonunu yaptık.

Bir de dinleyici açısından baktığımızda ‘Sevemediğim Ayrılığı’ Yıldız Tilbe ile neredeyse bütünleşmiş bir şarkı. Sizin sesiniz de çok güçlü, muhteşem yorumlamışsınızdır ama mutlaka olumsuz eleştiriler de gelecektir. Bu açıdan hiç endişeleriniz olmadı mı?

Ben her şeyden önce bir yorumcuyum ve ilk defa bana ait olmayan bir şarkıyı seslendiriyorum. Hiç tereddüt etmedim. Kendime göre bir yorum kattım, umarım şarkı beğenilir.

‘KIZIM BACAĞIMA YAPIŞIK YAŞIYOR’

Kızınız Mayra ile aranız nasıl? Yoğun iş temponuzun arasında ona nasıl vakit ayırıyorsunuz?

Kızım benim bütün dünyam, nefesim, gözümün nuru. Her anımda, her düşüncemde o var. Onun geleceğini düşünüp planlamak bana daha çok çalışma isteği veriyor. Mümkün olduğunca onunla vakit geçirmeye çalışıyorum. Zaten hala bacağıma yapışık halde yaşıyor benim güzel kızım (gülüyor).

Haberin Devamı

‘CANIMIN İÇİDİR YILDIZ TİLBE’

Şarkıyı okumak istediğinizde Yıldız Tilbe ne tepki verdi?

Canımın içidir Yıldız Tilbe. “Güzel dost, sana çok yakışır, çok da güzel söylersin. Yolun açık olsun” dedi.

Dinledi mi son halini? Yorumu ne oldu?

Çok beğendi. Yeni imajımı da yabancı mankenlere benzetti. Ne tatlı kadındır Yıldız....

İmaj bu kadar değişince klipte de cesaret ön planda olacaktır muhtemelen....

Klibimizi çektik. Sevgili Erkan Nas yönetti. Bir tek amuda kalkmadım klipte (gülüyor). İzleyince görürsünüz.

Geçirdiğiniz mide ameliyatından sonra gerçekten inanılmaz zayıflamışsınız. Nasıl karar verdiniz bu ameliyatı olmaya?

Kilolu olmak bir kadının sosyal ve aile hayatını, iç dünyasını etkiliyor. Her şeyden önce benim gibi göz önünde bulunan ve sahnede iş yapan bir kadınsanız, kilolu olmanız iş hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Yıllarca denemediğim yöntem, gitmediğim zayıflama kampı, yaşam koçu ve diyetisyen kalmadı. Hepsinden aldığım sonuç, yarım bir sonuçtu. Biraz araştırma yaparak bu yöntemin başarılarını da duyarak ameliyat olmaya karar verdim.

Haberin Devamı

Sizin gibi birçok sanatçı bu yönteme başvurdu; Fatih Ürek, Işın Karaca... Fikir alışverişinde bulundunuz mu? Onların son hallerini nasıl buluyorsunuz?

Fatih de, Işın da çok eski dostlarım. Valla işin özü mide ameliyatı için Işın beni, ben de Fatih’i gaza getirdim.

Fatih Ürek’in bir haftada 10 kilo vermesi bünyesinde bir sağlık problemine yol açmıştı. Sizde de oldu mu böyle bir durum?

Fatih’in yaşadığı talihsiz bir durumdu. Kendisini evinde ziyaret ettim. Gerçekten çok kilo vermiş, bayağı da yakışıklı olmuş. Şimdi gayet iyi. Geçmişler olsun.

‘ARTIK İŞİME DAHA KONSANTREYİM

Yıllardır müzik piyasasının içindesiniz. Hak ettiğiniz yerde olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Evet. İşine ve kendine ne kadar özen gösterirsen, o kadar başarılı oluyorsun. Ben minik bir mola vermiştim. Bu molada kızımı dört yaşına getirdim. Stüdyomu açtım ve artık işime daha fazla konsantreyim.

Haberin Devamı