Gazete Vatan Logo
Magazin Şarkıların adresi belli oldu!

Şarkıların adresi belli oldu!

Kansere yenilerek yaşama veda eden Naşide Göktürk’ün, kariyerinde dönüm noktası olan şarkılarını eski nişanlısı Altan Erkekli için yazdığı ortaya çıktı.

Şarkıların adresi belli oldu!

Pop müziğin hüzünlü sesi Naşide Göktürk, geçen salı akşamı aramızdan ayrıldı. 51 yaşında akciğer kanserine yenilen popçu, geride “Sakın Ha” ve “Yüreğim Rehin” gibi onlarca duygusal beste bıraktı. Uçankuş TV’nin haberine göre Göktürk’ün müzik kariyerinde dönüm noktası olan aşk bestelerini bir dönem nişanlısı olan usta oyuncu Altan Erkekli’ye yazdığı ortaya çıktı. Sanatçının Erkekli’ye yakın olmak için Ankara’da kafe bile işlettiği öğrenildi. Erkekli’yle bir daha beraber olmayı başaramayan ünlü popçunun İstanbul’a dönüp uzun süre özel hayatına kimseyi sokmadığı da öğrenildi. Göktürk’ün vefatına çok üzülen, onun efsane aşkı usta oyuncu Altan Erkekli sanatçıyı şöyle andı:

“Erken yaşta bir ölüm. Yüreği sevgiyle dolu bir insandı. Kolay değil bunu kabul etmek, bu yaşta bu kadar güzel yürekli bir insanın gitmesini… Işıklar içinde olsun diyorum. Çok değerli bir sanatçıyı kaybettik. Ruhu sevgiyle doluydu, paylaşımcıydı. Benim hayatıma da güzellikler katmıştır. Ben evlendikten sonra hiç eski günleri dile getirmedik. Dostça, arkadaşça ben onu hastanede de ziyaret ettim. Bu durum öncesi... Hiç kırgınlığı yoktu bana. En son beni gülücüklerle uğurlamıştı.”

Haberin Devamı