Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Sarışınlardan vazgeçemedi’

‘Sarışınlardan vazgeçemedi’

‘Sarışınlardan vazgeçemedi’

Leonardo DiCaprio, söz konusu Rihanna bile olsa sarışınlardan vazgeçemedi. OK dergisine konuşan bir kaynağa göre aktör ilişkisini askıya alıp sarışın bir televizyoncunun peşine düştü.

OK magazin dergisinin haberine göre Ocak ayında birlikte oldukları haberi gündeme bomba gibi düşen Leonardo DiCaprio ve Rihanna çiftinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Nedeni ise dergiye konuşan bir kaynağa göre geçmişinde Bar Refaeli, Gisele Bunchen, Blake Lively gibi sarışın kadınlar olan DiCaprio’nun sarışın aşkından vazgeçememesi ve Rihanna’dan sıkılmış olması. Ünlü aktörün kendisinden ünlü biriyle olmaktan da hoşlanmadığını sözlerine ekleyen kaynak, “Rihanna da ilişkilerinin gidişatının farkında. Leonardo ilişkide daha az konuşulan kişi olmaktan rahatsız” şeklinde konuştu.

‘Araya arkadaşları soktu’

Rihanna ile ilk kez Playboy malikanesindeki bir partide yakınlaşan DiCaprio’nun şimdi Amerikalı CBS televizyon kanalında spikerlik yapan Brittney Hopper ile ilgilendiği de öne sürüldü. Yine aynı kaynağa göre aktör, ortak arkadaşlarını devreye sokarak sarışın spikeri tavlamaya çalışıyor. Henüz çok tanınmayan spiker ise bir anda ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

HEPSİ SARIŞINDI...
DiCaprio, daha önce Gisele Bündchen, Bar Refaeli ve Blake Lively gibi ünlü sarışınlarla ilişki yaşamıştı.