Gazete Vatan Logo
Magazin Robert De Niro'ya eski asistanından taciz davası: Yazıklar olsun sana

Robert De Niro'ya eski asistanından taciz davası: Yazıklar olsun sana

Son dönemde ileri yaşında baba olmasıyla gündemin ilk sıralarına yerleşen Robert De Niro'nun hayatındaki sıkıntılı günler bitmek bilmiyor.

Robert De Niro'ya eski asistanından taciz davası: Yazıklar olsun sana

Kısa bir süre önce evlat edindiği kızından dünyaya gelen torununun kaybıyla büyük bir acı yaşayan bol ödüllü oyuncu, şimdi de eski asistanının kendisine açtığı dava yüzünden zor bir dönemden geçiyor.

80 yaşındaki Robert De Niro'nun eski asistanı Graham Chase Robinson, ünlü aktörü taciz ve cinsiyet ayrımcılığıyla suçluyor.

Robinson, 2019 yılında De Niro aleyhine 12 milyon dolarlık bir tazminat davası açmıştı. Davanın duruşmaları da görülmeye başlandı.

Dünkü duruşmaya her iki taraf da katıldı. Hatta Robert De Niro, bir ara mahkeme salonunda öfkesine hakim olamayıp eski asistanına yüksek sesle bağırdı.

Eski asistan Robinson'ın ileri sürdüğü iddialar ise kelimenin tam anlamıyla yenilir yutulur türden değil.

Eski asistan, De Niro'nun kendisine zorla fiziksel temasta bulunduğunu ileri sürüyor dava dokümanlarına göre. Aynı zamanda kendisine küfür ettiğini ve cinsel içerikli yorumlar yaptığını da iddia ediyor.

Robert De Niro'nun canını sıkan davanın duruşmaları New York'ta görülüyor.Usta oyuncu, dünkü duruşmada eski asistanının iddialarına dayanamayarak 41 yaşındaki Robinson'a "Kendinden utan Chase Robinson... Allah kardetsin" diye bağırdı. Ardından da mahkeme heyetinden özür diledi.

Haberin Devamı

Chase Robinson, usta oyuncuyla çalışmaya 2008 yılında başladı. Zaman içinde De Niro'nun yapım şirketi Canal Production'ın başkan yardımcılığına kadar yükseldi.

Robinson'ın dava açtığı 2019 yılında şirketten aldığı maaşın 300 bin dolar olduğu ileri sürülüyor,

Chase Robinson, eski patronundan kendisine duygusal olarak zarar verdiği ve itibarını zedelediği gerekçesiyle 12 milyon dolar tazminat istiyor.

Bu arada hemen belirtelim ki De Niro'nun yapım şirketi de Robinson aleyhine hesapların uygunsuz kullanımı nedeniyle karşı dava açtı.