Gazete Vatan Logo
Magazin One Direction’dan sinemaya

One Direction’dan sinemaya

One Direction’dan sinemaya

Inception ve Interstellar ile milyonlarca izleyiciye ulaşan İngiliz yönetmen Christopher Nolan’ın 2’nci Dünya Savaşı’nı konu olan yeni filmi Dunkirk’ten yeni görseller yayınlandı. Nollan tarafından yazılan ve yönetilen film 2’nci Dünya Savaşı sırasında kuzey Fransa’daki Dunkirk şehrinde sıkışan Müttefik Kuvvetler’in tahliyesini anlatıyor. Yapımcılığını Nolan ve eşi Emma Thomas’ın yaptığı aksiyon gerilim tarzındaki filmin kadrosu da oldukça iddialı. Tom Hardy, Cilian Murphy, Mark Rylance ve Kenneth Branagh’ın rol aldığı filmde bir de sürpriz isim var.

Milyonlarca gencin sevgilisi olan İngiliz grup One Direction üyesi Harry Styles de filmin kadrosunda yer alan isimler arasında. Televizyon yıldızı Kim Kardashian’ın kız kardeşi Kourtney, instagram hesabından arkadaşları ile Bahama sahillerinde güneşlenirken pozlarını paylaştı.

Daha önce Kim’in verdiği çoğu pozun aynısını taklit ettiği iddia edilen Kourtney, yine kız kardeşinin izinden gittiğini gösterdi. Kourtney’nin giydiği mayokini de sosyal medyada olay oldu. La Perlo marka altın kaplama mayonikinin değeri bin 700 pound yani 6 bin 300 TL değerinde.

Haberin Devamı