Gazete Vatan Logo
Magazin Nolur Ayrılalım 1. bölüm fragmanı ile Cuma akşamı başlıyor!

Nolur Ayrılalım 1. bölüm fragmanı ile Cuma akşamı başlıyor!

Fox Tv ekranında yeni başlayacak olan Nolur Ayrılalım 1. bölüm fragmanları yayınlandı. Romantik komedi dizisi Nolur Ayrılalım 1. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları sizin için derledik. Nolur Ayrılalım 1. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Nolur Ayrılalım 1. bölüm fragmanı ile Cuma akşamı başlıyor!

Fox Tv ekranında yayınlanmaya başlayacak olan Nolur Ayrılalım 1. bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelecek olan romantik komedi dizisi Nolur Ayrılalım 1. bölüm fragmanları ile 15 Temmuz Cuma saat 20:00'da Fox Tv ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeni dizi Nolur Ayrılalım ilk bölüm hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

NOLUR AYRILALIM GENEL HİKAYE

Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini ise oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği N'olur Ayrılalım'ın başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunuyor.

Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise, iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.

Merakla beklenen eğlenceli romantik komedi “N’olur Ayrılalım” 15 Temmuz'da FOX’ta!

Haberin Devamı

N'OLUR AYRILALIM, çünkü evlenmem lazım!

Farklı konusu ve genç oyuncu kadrosuyla yazın en renkli dizilerinden biri olacak N'olur Ayrılalım'ın ilk görüntüleri yayınlandı.

Yaz aylarının merakla beklenen işlerinden biri olan N'olur Ayrılalım'ın yapımcılığını Osman Sınav, yönetmenliğini Yusuf Ömer Sınav üstleniyor.

Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onun hayatını televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.

Merakla beklenen eğlenceli romantik komedi “N’olur Ayrılalım” çok yakında FOX’ta izleyiciyle buluşacak.