Gazete Vatan Logo
Magazin New York'ta yakalandılar!

New York'ta yakalandılar!

Yakalayanlar Güzide Duran ve sevgilisi ilker İnanoğlu... New York'ta bulunan genç çift, manken Selin Toktay ile kız arkadaşı Melissa Çakarlar'ı sokak ortasında öpüşürken yakalamış

Selin Toktay hakkında çıkan üç iddia ile yine gündemde. Prodüktör arkadaşı Melissa Çakarlar ile olan yakın arkadaşlığı dilden dile dolaşan Toktay, bir kez daha en çok konuşan manken olmaya aday. işte Toktay ile ilgili üç iddia:

Öpüşürken yakalandı istifini bozmadı
Selin Toktay ile ilgili ilk dedikodu New York'tan geldi. Dedikodunun kaynağı geçtiğimiz aylarda New York'a giden ve orada yaşamaya başlayan manken Güzide Duran ve sevgilisi ilker İnanoğlu. İddiaya göre, Güzide Duran ve sevgilisi New York caddelerinde gezerken, Selin Toktay ve samimi arkadaşı Melissa Çakarlar ile karşılaştı. Toktay ve Çakarlar sokak ortasında öpüşüyordu. İki arkadaş, daha sonra Güzide Duran ve İlker Inanoğlu'nu fark etti. Ancak her ikisi de hiç istiflerim bozmadı.

Alkol koması ve pencereden çiş!
Selin Toktay ile ilgili ikinci iddia internetteki magazin sitelerinde yer aldı. Habershow ve Gecce'de yer alan haberlere göre, Toktay birkaç gün önce Uludağ'da aşırı derecede alkol aldı. Daha sonra kendini odaya kilitledi. Ünlü manken arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Ertesi gün Toktay yine çok içti bu kez oteldeki gece kulübünün en üst katındaki pencereden çiş yaptı.

O3.00'te asansörde tetiği kim çekti
Üçüncü iddia da internet sitelerinde yer aldı. Kar Tanesi Otel'de konaklayan Selin Toktay, ve üç arkadaşı geçtiğimiz Salı gecesi saat 03.00'ü gösterdiğinde asansöre bindi. Asansör 3'üncü kattayken içlerinden biri silahı çekti ve ateşledi. Mermi asansörün kapısına saplandı. Tetiğin bir tartışma nedeniyle çekildiği ve tartışmanın konusunun da Çağla Şıkel olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı