Gazete Vatan Logo
Magazin Mutlu Ol Yeter 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mutlu Ol Yeter 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yayınlandığı günden beri büyük beğeniyle izlenen dizisi Mutlu Ol Yeter 7.bölümüyle ekranlara geliyor. Mutlu Ol Yeter'in yeni bölümününde Can'ı ve Babür'ü hangi macera bekliyor! Merakla bekliyor! Mutlu Ol Yeter 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yeni komedi dizisi Mutlu Ol Yeter 7.bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Mutlu Ol Yeter'in yeni bölümünde Can'ı ve Babür'ü neler bekliyor! Can ve Zeynep arasından neler yaşanacak! Mutlu Ol Yeter 7.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Mutlu Ol Yeter son bölüm özeti

Zeynep bir köy ilkokulu için mahallede eski kitapları toplama kampanyası başlatınca, Can ve Güneş de en çok kitabı toplamak için seferber olurlar.

Yeterli kitap toplanınca hep beraber köye doğru yola çıkarlar. Ancak direksiyona geçen Kamer uyuyakalır ve kendilerini bir ormanın içinde kaybolmuş olarak bulurlar. Onlar yollarını bulmaya çalışırken, maskeli ve eli palalı gizemli bir adam da peşlerine düşer. Kahramanlarımız kurtulabilecek midir?

Mutlu Ol Yeter son bölümü izle

Ali Atay

Can

Köfteci Ziya'nın oğlu. Büyük hedefleri, zenginlik, kariyer, başarı hayalleri yok. Bugünün işini yarına bırakma konusunda bir duayen. Çocukluğundan beri, birlikte büyüdüğü Zeynep'e deli gibi âşık. Aşkını Zeynep'e söyleyecek cesareti yok.

Aslı Enver

Zeynep

Haberin Devamı

Bir evin bir kızı. Çalışkan, başarılı. Hayatı yaşamayı, eğlenmeyi seviyor. Bir saniyesi boş geçsin istemez. Kariyeri önemli, amacı sırf para kazanmak değil. Can'ı yakın bir dost olarak görüyor. Gönül işlerinde kafası karışık. Mutlu olacağı kişiyi bulamayacağını düşünüyor.

Ertan Saban

Babür

Gizemli bir memleketten gelmiş. Hayattaki tek amacı intikam almak. Babasının katilinin oğlunu, yani Can'ı hayatının en mutlu gününde öldürmek zorunda. Dolayısıyla bu hayattaki öncelikli amacı da Can'ın mutlu olmasını sağlamak.