Gazete Vatan Logo
Magazin Miles Chamley Watson kimdir, sevgilisi Cansu Dere mi? Miles Chamley Watson Rihanna’nın eski sevgilisi mi?

Miles Chamley Watson kimdir, sevgilisi Cansu Dere mi? Miles Chamley Watson Rihanna’nın eski sevgilisi mi?

Sadakatsiz dizisiyle izleyici karşısına çıkan Cansu Dere özel hayatıyla magazin gündemine oturdu.  Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Dere cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. Bir derginin çekimi için Türkiye'ye gelen Cansu Dere ile samimi pozlar veren dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Miles Chamley Watson kimdir, sevgilisi Cansu Dere mi? Miles Chamley Watson Rihanna’nın eski sevgilisi mi?

Miles Chamley Watson kimdir, sevgilisi Cansu Dere mi? Miles Chamley Watson Rihanna’nın eski sevgilisi mi?

Dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson bir günlüğüne Türkiye'ye geldi ve Cansu Dere ile objektif karşısına geçti. Çekimlerin ardından Miles Chamley-Watson ile Cansu Dere’nin aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Miles Chamley-Watson kimdir, kaç yaşında?

Miles Chamley-Watson, 3 Aralık 1989 yılında doğmuş İngiliz asıllı eskrimcidir.

Chamley-Watson, 2012 Yaz Olimpiyatlarına 2. sıradaki folyo eskrimci olarak girdi. Oyunlardaki ilk turunda bir sonraki tura veda etti. İkinci turda Chamley-Watson , Mısır ülkesini temsil eden rakibi Alaaeldin Abouelkassem'i çitle çevirdi ve 15 - 10 mağlup oldu. Abouelkassem, etkinlikte gümüş madalyanın sahibi oldu. Takım etkinliğinde ABD, çeyrek finalde Fransa'yı 45-39 yendi, ancak yarı finalde İtalya'ya 24-45 yenildi. Bronz madalya mücadelesinde, Amerika Birleşik Devletleri Almanya'ya 27-45 kaybetti.

2013 Dünya Şampiyonasında Chamley-Watson, Dünya Şampiyonasında bireysel altın madalya kazanan ilk ABD eskrimci oldu.

2016 Olimpiyatları'nda, Chamley-Watson yine ikinci turda Rus Artur Akhmatkhuzin, 13-15 bu kez kaybetti. Takım müsabakasında ABD, çeyrek finalde Mısır'ı 45-27 yendi ve yarı finalde Rusya'ya 41-45 yenildi. Bronz madalya maçında ABD, İtalya'yı 45-31 mağlup etti.

Haberin Devamı

Miles Chamley Watson Rihanna’nın eski sevgilisi mi?

Rihanna Miles Chamley Watson’ın eski sevgisiydi. Çift olaylı bir ilişki yaşamıştı.