Gazete Vatan Logo
Magazin Merve Veziroğlu Yıldırım kimdir, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu öldü mü, kaç yaşında ve nereli? Yunus Yıldırım kimdir?

Merve Veziroğlu Yıldırım kimdir, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu öldü mü, kaç yaşında ve nereli? Yunus Yıldırım kimdir?

İstanbul’da Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım ile Yunus Yıldırım arasında tartışma çıktı. Yunus Yıldırım, mutfaktaki meyve bıçağını aldı ve yatak odasında genç kadını tam 32 yerinden bıçakladı. Ardından polisi arayan Yunus Yıldırım gözaltına alındı. Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım’ın sağlık durumu ise vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki, Merve Veziroğlu Yıldırım öldü mü, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Merve Veziroğlu Yıldırım kimdir, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu öldü mü, kaç yaşında ve nereli? Yunus Yıldırım kimdir?

İstanbul Üsküdar'da yaşayan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32), dün sabah saatlerinde eşi Yunus Yıldırım ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Yunus Yıldırım mutfaktan meyve bıçağını kaptı. Merve Yıldırım'ı yatak odasında 32 yerinden bıçakladı. Yunus Yıldırım daha sonra polisi aradı. Kendisini ihbar eden Yunus Yıldırım, eşini bıçakladığını anlattı. Olay yerine giden ekipler, eve girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Peki, Merve Veziroğlu Yıldırım kimdir, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu öldü mü, kaç yaşında ve nereli?

MERVE VEZİROĞLU YILDIRIM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Merve Veziroğlu Yıldırım 1991 yılında dünyaya geldi. Merve Veziroğlu Yıldırım, Youtube üzerinde çektiği videolar ile 116 bin takipçiye ulaştı. Aynı zamanda yüksek mimar olarak da mesleğine devam ediyordu. Takipçileri onu YouTube kanalında paylaştığı dekorasyon hileleri, kendin yap ve challange videoları ile tanıdı.

Merve Veziroğlu Yıldırım'ın sosyal medya platformu Instagram'da 18 bin takipçisi bulunuyor. 2017 yılından bu yana YouTube üzerinden yayın yapan Merve Veziroğlu Yıldırım'ın 116 bin takipçisi bulunuyor.

Haberin Devamı