Gazete Vatan Logo
Magazin 'Kızım için çok üzgünüm'

'Kızım için çok üzgünüm'

Mehmet Ali Erbil, kızı Sezin ile Alişan’ın ayrılmalarına çok üzüldüğünü söyledi. Alişan ise "çok tantana koparılıyor" dedi

Bir genç kızın gelecek hayallerinin reklam aracı olarak kullanılamayacak kadar değerli ve kutsal olduğunu belirten ünlü şovmen şunları söyledi: “Beş yıllık özel birlikteliklerinde dönem dönem aldıkları yaralardan dolayı ayrılıklar yaşadılar. Bu birliktelik hem çocuklarım ve hem de ailemiz için çok değerliydi. Evlilik kararı ile sonuçlanacak olan ilişkileri son dönemde tamamen kendi aralarında çözmeleri gereken bir kaç ufak problemden dolayı bir geçiş dönemi yaşamaktaydı. Her şey bir kenara, Mehmet Ali Erbil kimliğimi bırakarak, bir genç kız babası olarak evladımın aldığı yaralardan dolayı son derece üzgünüm.”

‘Evlilikler biterken bile bu kadar tantana olmuyor’
Bir ay sonra evliliğe hazırlandığı Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin’le sürpriz şekilde yollarını ayrılan şarkıcı Alişan, ilişkilerinin sonlanmasının ardından yapılan spekülasyonlara anlam veremediğini söyledi. Nişanlısının babası ile kendisinin sanatçı olmaları nedeniyle ilişkilerinin sürekli takip altında olduğunu, bu durumun da beraberliklerini yıprattığını vurgulayan ünlü şarkıcı şöyle konuştu: “Sorunlarımıza çözüm bulabilmek için ilişkimize bir süre ara vermiştik. Ancak aslı astarı olmayan bir sürü iddia ortaya atıldı. Hatta bunun bir reklam ayrılığı olduğu öne sürüldü. Ben yeni şöhret olmuş biri değilim. Böyle bir konuyu reklam malzemesi yapmam. Ama şu bir gerçek. Artık ben de bu birlikteliğe son noktayı koydum.”

Haberin Devamı