Gazete Vatan Logo
Magazin Kilo verdin de kadın mı oldun!

Kilo verdin de kadın mı oldun!

Sunucu Seda Akgül, Avram Habib ile 4 ay süren evliliğini ‘Renkli Sayfalar’ programında anlattı: “Kilo vermemi istiyordu. Verince de ‘Sarkık oldun’ demeye başladı. “Eski sevgililerimden çok daha çirkinsin’, ‘Zayıfladın da kadın mı oldun’ diye hakaretler etti..”

Kilo verdin de kadın mı oldun!

Evliliğimizin ilk haftasında eski sevgilisiyle buluştu, yemek yedi. O hanım da evli. Tanıştığımız günden beri sürekli ‘Kilo ver’ diyordu. Zayıflayınca da ‘Çirkin oldun, sarkık oldun’ demeye başladı. Bir gece saat 04:00’te ağır mesajlar ‘Eski sevgililerimden çok daha çirkinsin’, ‘Zayıfladın da kadın mı oldun’... Aile büyüklerine mesajları gösterdim, ‘Mahkemeye gelmesini sağlayın, tek celsede bitsin’ dedim.

İkinci ayımızda ‘Şu an çalışmıyorsun, İzmir’deki evini açık tutmana ne gerek var’ dedim. ‘Aramızda işler iyi gitmezse, orada evim dursun’ dedi Adam kafasında evlenmemiş! 10 günlük gelindim, ‘Sıkıldım, işim var’ deyip, Çeşme’ye gidiyordu. 40 yaşına kadar bağlılık yemini etmemiş bir adamdan korkun! Ben çok üzüldüm, hayallerim yıkıldı.