Gazete Vatan Logo
Magazin Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Star TV'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'de son bölümde heyecan doruktaydı. Salı akşamların sevilerek izlenen dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak? Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı hakkında tüm detaylar haberimizde..

Star TV'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'de son bölümde heyecan doruktaydı. Salı akşamların sevilerek izlenen dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak? Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün'de son bölümde neler yaşandı?

Hapisteki her gününü Elif’i düşünerek geçiren Maksut da büyük bir işin peşindedir. Veysel’le ince ince planını işlemeye başlar. Yörükhanlar’ın karşısına çıkması çok yakındır.

Elif, Defne hamileyken Kahraman’ın boşanmasını istemez. Kahraman ise ömrünü Elif’le geçirmekten başka bir şey istememektedir. Defne’den boşanır.

Kıymet’e tekrar konağın hanımlığını kaptıran Şükran, Defne’nin hamile olduğunu evdeki herkesten önce öğrenir. Yakup bunun üzerine büyük bir plan yapar; tek amacı Kahraman’ı rezil etmektir.

Kahraman ailesine Defne’den boşandığını söyler, üç gün sonra Elif’le evlenecektir. Düğün hazırlıkları başlar. Defne, İbrahim’in Elifler’le olan husumetini öğrenir. Daha uzun vadeli bir planın peşindedir.

Haberin Devamı

Düğün günü gelir. Halaylar çekilir. Kahraman ve Elif artık mutlu sona çok yakındır. Ne var ki çok yakınlarındaki tehlikenin farkında bile değildirler.