Gazete Vatan Logo
Magazin Kaan Urgancıoğlu gizemli kız arkadaşıyla yakalandı

Kaan Urgancıoğlu gizemli kız arkadaşıyla yakalandı

Oyuncu Kaan Urgancıoğlu, yaz sezonun sonuna gelirken gizemli kız arkadaşıyla Çeşme'de görüntülendi. Uzun süre şezlongda sohbet eden ikili ayrı ayrı denize girdi.

Kaan Urgancıoğlu gizemli kız arkadaşıyla yakalandı

Kaan Urgancıoğlu, önceki gün kız arkadaşıyla birlikte Çeşme'de bir beach’te görüntülendi. Uzun süre şezlongda sohbet eden ikili, denize ayrı ayrı girmeye dikkat etti.Önce kız arkadaşı denize girerken, şezlongda kısa sohbet eden Urgancıoğlu da tek başına denize girdi.

Urgancıoğlu, denizde Selçuk Şahin ile karşılaştı. İkili kısa süre sohbet etti.Uzun süre yüzdükten sonra sudan çıkan Kaan Urgancıoğlu, kurulanıp yanındaki kız arkadaşıyla birlikte beach'ten ayrıldı.

KAR TATİLİ YAPMIŞLARDI

Kaan Urgancıoğlu'nun uzun süredir Zeynep Oymak'la ilişki yaşadığı biliniyor. Oyuncu, sevgilisi ile bu yılın başında Erzurum Palandöken'de karın tadını çıkarmıştı.Palandöken'de beyaz örtü üzerinde şov yapan Urgancıoğlu, sergilediği artistik figürlerle heyecan dolu saatler geçirmişti.Ünlü oyuncunun sevgilisi Zeynep Oymak ise Kaan Urgancıoğlu'na dikkatli olması konusunda telkinlerde bulunarak tedbiri elden bırakmamıştı.(Milliyet)