Gazete Vatan Logo
Magazin ‘İntiharı bile düşündüm’

‘İntiharı bile düşündüm’

Eski Playboy tavşanı ve patron Hugh Hefner’ın kız arkadaşı Holly Madison, ‘Playboy Evi’nin bir rüyadan kabusa dönüştüğünü anlattığı kitabında “İntiharı bile düşündüm” dedi.

‘İntiharı bile düşündüm’

Playboy patronu Hugh Hefner’ın(88) eski kız arkadaşlarından Holly Madison, Haziran ayında çıkacak kitabı ‘Down The Robbit Hole’ (Tavşan Deliğine Düşmek: Eski Bir Playboy tavşanının İbretlik Hikayeleri) çarpıcı anılarla Hefner efsanesini konuşturmaya devam edecek.

ABD’nin Los Angeles kentinde bulunan Playboy malikânesinde yaklaşık beş yıl yaşayan ve ayrıldıktan sonra evlenip bir çocuk sahibi olan Holly Madison, yaşadığıklarının bir kabustan ibaret olduğunu anlattı.

‘Umutlarımı kaybettim’

“O malikanede olmak dışarıdan bakıldığında bir rüya gibi geliyor ama çok çabuk bir kabusa dönüşüyor” sözleriyle anlatan Madison, “Kimliğinizi bir kez kaybettiğinizde, değer yargılarınızı, gelecek umutlarınızı da kaybediyorsunuz” diye de ekledi. Bütün bunları düşündüğü bir gün banyo küvetinde intihar etmek üzere olduğunu söyleyen Madison, ‘The Girls Next Door’ şovu bittikten sonra Hefner’ın kanatlarından ayrılmış, bir organizatörle evlenmişti.