Gazete Vatan Logo
Magazin İçerde 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Son yayınlanan 5. bölümü ile dikkatleri bir kez daha üzerine çeken İçerde 6. bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

İçerde 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde dizisinin başrollerinde Çetin Tekindor, Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı isimler yer alıyor. Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan İçerde dizisi fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İçerde son yayınlanan bölümünden detaylar haberimizde yer alıyor. İçerde 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melek’in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir.

İÇERDE 5. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sarp, Celal’in özel misafiri Akın Işık ile büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir. Bu sefer kesin Celal’in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun’un Lokantası'nda Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun’un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdir? Celal için çember daralırken, oyun kuran Melek; Sarp’ın, Yusuf'un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir.

Haberin Devamı

İÇERDE HİKAYE VE KÜNYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.
Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Senaryo: Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu

Haberin Devamı