Gazete Vatan Logo
Magazin Herkes çıplak gibi!

Herkes çıplak gibi!

Herkes çıplak gibi!

Erkek dergisi GQ’nun düzenlediği ‘Yılın en iyileri’ gecesinde, şıklık yarışına giren hanımlar iddialı fiziklerini transparan elbiseleriyle taçlandırdı.

Herkes iddialı

2014 GQ Men of the Year ödülleri, Salı gecesi İngiltere’nin başkenti Londra’daki Kraliyet Opera Evi’nde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Geceye katılan kadın misafirler, cesur tercihleriyle birbirleriyle yarıştı. Katılan ünlülerin cazibesi ve sunumunun kusursuz olmasının yanında gecede bazı aksaklıklar da yaşandı.

Yanlış ödülü alınca..

Eşi Kanye West ile katıldığı törenden ‘Yılın Kadını’ ödülüyle ayrılan ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian, kendisine verilen ödülün üzerinde ‘Yılın sanatçısı Pharrel Williams’ yazdığını fark etti. Bunun üzerine “İnanamıyorum bununla onlarca fotoğraf çekildim” diyerek utancını gizleyemedi.

Yere kapaklandı

Eğlence hayatına düşkünlüğüyle nam salan İngiliz top model Cara Delevigne ince fiziğini ortaya seren Burberry siyah dantelli elbisesiyle cazibesinden ödün vermese de, içkinin dozunu biraz kaçırınca Jonathan Saunders ile yerlere yuvarlandı.

Haberin Devamı

Yine popo ortada!

Ralph & Russo haute couture transparan bir elbise ile iri kalçalarını ve kıvrımlı hatlarını gözler önüne seren Kardashian, kırmızı halının en çok dikkat çeken isimlerinden oldu.

Neredeyse görünecek!

İngiliz model Jourdan Dunn, baştan ayağa kapalı olan ancak transparan kumaşı ve derin dekolteli kıyafetiyle diğer konuklarla yarışır konumdaydı.

Derin yırtmaç ve göğüs dekolteli yeşil bir elbise tercih eden 26 yaşındaki İngiliz pop müzik şarkıcısı Jessie J, zor anlar yaşadı.

Düzgün bacaklarını gözler önüne seren taşlarla bezeli gri bir elbise tercih eden İngiliz şarkıcı Rita Ora da gecenin dikkat çeken isimlerinden oldu.