Gazete Vatan Logo
Magazin Hanım Köylü final mi yaptı?

Hanım Köylü final mi yaptı?

Hanım Köylü dizisi 13. son bölümünü yayınlayarak ekranlara veda etti. Sevenlerine kısa bir macera yaşatan dizi Hanım Köylü son bölümünde neler yaşandı? Hanım Köylü dizisi son bölümü ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Hanım Köylü final mi yaptı?

Star Tv'de 13 bölüm yayınlanan Hanım Köylü dizisi sevenlerine iddialı bir bölüm ile veda etti. Yapımcılığını Gold Yapım'ın gerçekleştirdiği dizi Hanım Köylü'nün başrollerinde Yusuf Çim ve Gülsim Ali gibi genç oyuncular yer aldı. Her Pazartesi yeni bölümüyle ekranlarda yer alan Hanım Köylü'nün son bölümü 1 Ağustos Pazartesi yayınlandı.

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Elmas ve Koptagel’in evlilik hazırlıkları!

İlkgün’ün kız kardeşlerine yakalanan Elmas ve Koptagel herşeyden habersiz gizlice kıyacakları nikah için hazırlık yapmaktadırlar. Düzgün kardeşine gönderdiği kızı Gülgün’ün kaçırıldığının öğrenince Gülgün’ün peşine düşer. Bu sırada İstanbul’dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şok yaşar. Ancak şok yaşayan sadece Fikri değildir.

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLA

Aynı zamanda Reşat da Koptagel ve Elmas arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve bunun bedeli onun için oldukça ağır olur. Dedenin mirası İlkgün ve Ferit’in de hayatını değiştirmiştir. Ferit için tek bir gerçek vardır. O da İlkgün’e olan aşkı. İlkgün de Ferit’e olan aşkını nihayet herkeslere açıklayabilme cesareti bulur. Ancak hayat, bundan sonra ikisi için de çok farklı olacaktır.

Haberin Devamı