Gazete Vatan Logo
Magazin Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Göç Zamanı dizisi ekrana gelen son bölüm ile büyük beğeni topladı. Salı akşamları ekrana gelmeye başlayan Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanından neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Peki Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yapımcılığını Limon film'in üstlendiği Başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut, Tilbe Saran, Engin Benli, Cansu Tosun, Arzu Gamze Kılınç gibi usta isimlerin yer aldığı Göç Zamanı dizisi 14. yeni bölüm fragmanı ile 3 Mayıs Salı akşamı ekrana gelemesi bekleniyor. Henüz yeni bölüm fragmanları yayınlanmayan sevilen dizi Göç Zamanı dizisi yeni bölüm fragmanları yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...

GÖÇ ZAMANI DİZİSİNDE GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Herkesin merakla beklediği, Yıldız’a büyük prestij kazandıracak olan halı paramparça edilmiştir. Bunu yapan kişiyi tek gören kişiyse Güneş’tir. Fakat konuşmaz. Cennet’in günlerdir verdiği emek boşa gitmiştir.

Yılmaz ve Artem’in meslek hayatı için oldukça önemli olan sergi, Cennet’in Eli olmadan gerçekleştirilecek, Koçeri Halıcılık büyük bir prestij kaybı yaşayacakken, Cennet’in müdahalesi her şeyi değiştirir.

Zümrüt için büyük umutlarla başlayan okul hayatı, üzerine atılan bir iftirayla, yanlış anlaşılmayla büyük tehlikeye girecektir. Zümrüt’ün okul hayatı artık, fakültenin disiplin kurulu başkanının iki dudağı arasındadır.

Haberin Devamı

Cennet’in başına gelen tek felaket halının parçalanması değildir. Evi ve lokantası da tehlikeye girmiştir. Bunların hepsinin de sebebi bellidir. Cennet bunu öğrendikten sonra ya radikal bir karar verecek ya da mücadele edecektir.

GÖÇ ZAMANI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLADI?

Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik’in yaptığı ‘Göç Zamanı’nın ilk bölümü izleyicinin beğenisini kazandı.

Usta yönetmen Veli Çelik, Mardin’de çekimleri tamamlanan dizi için ” Çok keyifli bir atmosferde çekimlerimizi yaptık. Mardin yöre halkı bize çok destek oldular. Seyirciye saygı duyarak çalışıyoruz. Göç Zamanı; İstanbul ve Doğu’nun sorunlarının buluştukları ve ayrıldıkları yerler, entresan bir hayat hikayesi anlatıyor. Dizininin bütünü hayaller ve umutlarla alakalı, hayallerin peşinden göç eden insanların öyküsünü tam olarak anlatıyor.

Aslında bir bakıma başarıya yürüyüşün hikayesi de olacak “ dedi.

Çekimleri Mardin'de başlayan, Adana ve İstanbul'da devam eden Göç Zamanı’nda, zengin doğa ve kent görüntülerini barındıran sahneler, usta yönetmen Veli Çelik’in yorumuyla ve Makedonyalı görüntü yönetmeni Dimitar Popov'un katkılarıyla ekranlara geliyor. Son teknoloji ile çekilen dizi, 90’a yakın set çalışanı ve kimi zaman 6 kameraya kadar çıkan çekim tekniğiyle fark yaratan bir görsel zenginliğe sahip.

Haberin Devamı