Gazete Vatan Logo
Magazin 'Fena değildi kerata'

'Fena değildi kerata'

Yılmaz Erdoğan, ‘The Water Diviner’ (Son Umut) filminin set arkasını anlatırken, ilk yönetmenliğini yapan ünlü aktör Russell Crowe için “Fena değildi kerata” dedi.

'Fena değildi kerata'

Cine5’te yayınlanan ‘Ali Hakan’la Beyazperde’de programına konuk olan Yılmaz Erdoğan, ‘The Water Diviner’ (Son Umut) filmi ve çalıştıkları ekip için “Unutulmaz bir serüven, her yönü özel ve bir daha yaşanması çok mümkün olmayan bir şeydi” dedi. Erdoğan, Crowe’un ilk yönetmenlik deneyimini nasıl bulduğu sorusuna, “Fena değildi kerata. İlk film duygusuyla çalışmadık. Görüntü yönetmeni ‘Yüzüklerin Efendisi’ni çeken kişi, Oscarları var. Çok deneyimli büyük isimlerdi. Bir de dersine çok iyi çalışan bir ekip” şeklinde esprili bir cevap verdi. Erdoğan ayrıca Crowe’un kendisine ve Cem Yılmaz’a müthiş bir saygı çerçevesinde davrandığını belirtti.

Erdoğan, “Bir daha unutulabilir bir serüven değil. Her yönü özel olan ve bir daha yaşanması çok mümkün olmayan bir şeydi. Dünyada bir ülkenin kuzeni varsa Avustralyalılar bizim kuzenimiz. İnsanların önce düşman sonra dost olmaları çok sıra dışı. Bütün ekip Anzak kıyafeti giymiş. Cem Yılmaz’da henüz gelmemişti sete bir tek ben vardım. Kalpağımı takmışım, tuhaftı. İlk kez Anzakları işgalci Türkleri de yurtlarını savunan bir millet olarak gösteren bir film” diye konuştu. Erdoğan ayrıca bazı ajanslarla anlaşma yapmak için ABD’ye gideceğini söyledi.

Haberin Devamı