Gazete Vatan Logo
Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölüm fragmanında İlyas intikam alıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölüm fragmanında İlyas intikam alıyor!

ATV ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas, Enver'i yakalayıp intikamını alıyor. Hızır Ali ilk defa amcasını bu şekilde görüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelecek olan yeni bölümde İlyas, Enver'i öldürecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölüm fragmanında İlyas intikam alıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas, Enver'den hesap soruyor. Yaptıklarının hesabını teker teker sormaya kararlı olan İlyas, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölüm fragmanında Enver'i öldürecek mi sorusu merak edilmeye başlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ATV ekranında...

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Meryem Çakırbeyli, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi usta isimlerin kadroda yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz disinin yapımcılığını Raci Şaşmaz üstleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 50. SON BÖLÜM ÖZETİ

Ceylan yıllarca sakladığı sırrını Çakırbeyli ailesiyle paylaşmıştır. Hızır Ali'yi ailenin kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Her gün yeni bir sorunla başa çıkmak zorunda kalan Meryem bu kez yuvasının yıkılacağından endişe etmektedir. Pek de iyi bir sicili olmayan Hızır Ali'nin Çakırbeyli ailesine katıldıktan sonra kendine nasıl bir yol seçeceği de merak konusudur...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 51. BÖLÜM FRAGMANI

Bunca sorunun arasında Zeyno için kendi derdinden önemlisi yoktur. Gözünü karartır ve çok büyük bir hata yapmanın eşiğine gelir. Köşeye sıkışan Özkan yeni planlarını devreye sokmak için kolları sıvar. Bu sırada Ünal da Özer ve Özkan üzerinden devletle pazarlığa oturacaktır. ?Gülmezler çetesinin eylemlerinden bunalan Hızır eylemlerini hızlandırma kararı alır fakat Salih Gülmez, Hızır'ı bitirmek için çoktan harekete geçmiştir bile.