Gazete Vatan Logo
Magazin Eski süpermodele milyarder sevgili

Eski süpermodele milyarder sevgili

Eski süpermodele milyarder sevgili

Yıllardır birlikte olduğu ünlü rock yıldızı Mick Jagger’dan fırtınalı bir şekilde ayrılan eski top model Jerry Hall (59), kendisine mültimilyarder bir sevgili buldu.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, 70’lere damgasını vuran modellerden biri olan Jerry Hall, Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch’la büyük aşk yaşıyor. Çiçeği burnunda çiftin önümüzdeki hafta ilk kez basına görüntü vermesi bekleniyor. Murdoch ve Hall, İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirilecek olan Rugby Dünya Kupası final maçını birlikte izleyecek.

‘Çok mutlular’

ABD merkezli News Corporation şirketinin sahibi olan Murdoch’un bir yakını, çiftin beraberliklerinin çok yeni olduğunu vurgulayarak, “İlişkileri çok taze ancak birbirlerine çok çabuk alıştılar. Beraber mükemmel vakit geçiriyorlar ve çok mutlular” ifadelerini kullandı. 84 yaşındaki Murdoch’un Hall ile yaşadığı aşkın boşandıktan sonraki ilk ciddi ilişkisi olduğu iddia edildi. Milyarder medya patronu, 2013 yılında eşi Wendi Deng’den ayrılmıştı. Eski top model Hall ise 1977 ve 1999 yılları arasında Rolling Stones grubunun efsanevi solisti Mick Jagger ile birlikteydi. Ünlü çiftin 4 de çocuğu bulunuyor.

Haberin Devamı