Gazete Vatan Logo
Magazin Cazibesine kapıldım!

Cazibesine kapıldım!

İlginç moda şovlarıyla ünlü moda prodüktörü ve model Jessica Minh Anh, Arizona’da sergileyeceği J Yaz Moda Şovu için, “Onun cazibesine kapıldım” diyerek Türk Tasarımcı Gülnur Güneş’i de davet etti...

Cazibesine kapıldım!

Daha önce Paris’teki Eyfel Kulesi’ni bir podyuma dönüştüren, New York’taki One World Trade Center, Londra’daki Tower Bridge, Kuala Lumpur’daki Petronas İkiz Kuleleri’nin köprüsü ve Singapur’daki Körfez Bahçeleri’nde unutulmaz moda şovlarına imza atarak tanınan ünlü moda prodüktörü Jessica Minh Anh, 26 Haziran’da Arizona’da sergileyeceği J Yaz Moda Şovu için Türk Tasarımcı Gülnur Güneş’i de davet etti. Anh, bu kez Amerika’nın Arizona eyaletinde yer alan ve tüm dünyada mühendislik başyapıtı olarak tanımlanan Hoover Barajı’nda görkemli bir defile düzenleyecek. Anh, Güneş’i seçme nedenini şöyle açıkladı: “Gülnur Güneş’in yumuşak kumaşlar üzerindeki modern kesimler aracığıyla duygusallık ve bireysellikten oluşan yaratıcı karışımının cazibesine kapıldım. Güçlü renklerin kullanıldığı net bir biçimlendirme ve başarı duygusunu aynı zamanda kusursuz sulieti içinde yansıtan cazibe ve kadınsılığı görebilirsiniz. Gülnur Güneş’in en son koleksiyonunu Amerika’da tanıtmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Okyanusun kızı

Haberin Devamı

Güneş’in ilk kez Arizona’da görücüye çıkaracağı 6 parçadan oluşan koleksiyonun ismi Metis. Metis Koleksiyonu, Okyanusun kızı, Zeus’un eşi Metis ile aynı ismi taşıyor. Modanın ve sanatın aynı anda nasıl güç kavramının etrafında birleştiğini göstererek, güçlü kadınların mitolojik dönemlerden günümüze kadar modaya olan katkısını gözler önüne seriyor.